Desi sunt frumoase, inteligente si descurcarete, unele femei pun pe fuga barbatii. Cand vine vorba ca un barbat sa-si aleaga o partenera, cauta la ea niste calitati. Fie frumusete,inteligenta, intelepciune, compasiune sau disponibilitatea de a fi gospodina. Care sunt insa genurile de femeie care nu vor atrage niciodata un domn?

Cicalitoarea

Orice ar face el, pentru ea nu este bine. Isi lasa pantofii de izbeliste, nu strange masa, isi lasa sosetele langa pat? Cu siguranta un mic razboi e pe cale sa inceapa. Unde mai pui si faptul ca nu e bun nici sa repare ceva prin casa.

Multi barbati ar prefera  dame de companie decat o femeie cicalitoare. Intr-un top al defectelor pe care le au femeile, in viziunea barbatilor, cicaleala va fi mereu pe primele locuri.

Oricat ar incerca sa o impresioneze, nu va reusi niciodata sa o multumeasca. Orice barbat are nevoie sa fie apreciat, chiar si pentru cele mai mici eforturi. O femeie cicalitoare nu va face altceva decat sa ii intinda nervii la maxim.

Desteapta

Oricarui barbat ii place sa aiba langa el o partenera isteata cu care sa nu se faca de ras. O femeie cu pareri si atitudine. Cu toate acestea, o astfel de doamna se poate transforma intr-un mic dictator atunci cand pretinde ca dreptatea se afla doar de partea ei.

Barbatul fuge de acest tip de femeie. El nu are nevoie de cineva care sa-i dea peste nas daca n-a mai citit o carte, sau nu-si mai aduce aminte niciun vers din ”Scrisoarea a 3-a”. Pana la urma, doar nu sunt intr-o competitie de genul ”Stii si castigi!”

Geloasa

Desi se spune ca gelozia este un semn de dragoste, lucrurile nu stau deloc asa. Un cuplu in care unul dintre parteneri nu are incredere in celalalt, va fi mereu zguduit de certuri si probleme. O femeie geloasa va cauta mereu un motiv sa-si banuiasca partenerul.

Viata ei va fi un lung sir de suspiciuni care se vor transforma pana la urma in acuzatii si momente tensionate. Cine are nevoie de un astfel de calvar? La urma urmei, o relatie trebuie sa se bazeze pe respect si incredere reciproca.

Mama perfecta

Venirea pe lume a unui copil schimba un pic lucrurile intr-o relatie. Bebele trece pe primul loc, iar taticul pierde atentia sotiei. O femeie prea implicata in ingrijirea copilului isi va neglija indatoririle de sotie.

Orice barbat devine putin nefericit din aceasta cauza. El fuge de acest tip de femeie deoarece barbatilor nu le place sa piarda. Nici atentie, nici afectiune si nici pasiune. Ea ar trebui sa-l trateze pe sot cu aceeasi afectiune, sa nu-i dea senzatia ca el nu mai conteaza pentru ea.

Materialista

Femeia-breloc, asa cum i se spune in limbajul uzual. Ele ar deveni si dame de companie, conform site-ului zumchat.ro, pentru a pune mana pe un barbat cu dare de mana. Unora dintre barbati le place sa ofere, dar altora le displace profund acest tip de femeie.

Barbatul fuge de acest tip de femeie deoarece vrea sa fie iubit pentru ce este el de fapt, nu pentru situatia materiala pe care o are. Ea ar trebui sa ii demonstreze ca nu il doreste doar pentru banii lui. Ar trebui sa ii arate ca este un barbat care merita sa fie iubit.