De multe ori ne intrebam daca putem face ca un tip sa ne placa pentru ca vedem si apreciem diferite semne care ne lasa confuzi. Cand vine vorba de dragoste, este normal ca uneori sa ne aflam in situatii de mare incertitudine.

Va vom spune  care sunt cheile si semnele la care trebuie sa ne uitam pentru a sti daca un baiat ne place sau nu. Pentru ca atunci cand suntem indragostiti de multe ori nu apreciem realitatea. Dorim ca tu sa inveti sa identifici atractia in general, sa fii atenta la modul in care persoana care iti place reactioneaza pentru a sti exact daca simte la fel sau nu.

Semnele clare ca cineva te place

In primul rand, trebuie sa fim clari ca trebuie sa ne imbunatatim abilitatile sociale:

 • Stima de sine si securitate ridicate ne vor permite sa mentinem o relatie stabila in viitor si sa ii facem pe altii sa ne placa. Potrivit unei postari de pe Psych Central , stima de sine este un factor determinant in orice relatie.
 • Mai intai trebuie sa fim de acord cu noi insine pentru a ne place pe cineva. Prin urmare, lucrati la construirea unei stime de sine puternice.

Cheile sau semnele pe care va vom spune in continuare sunt foarte generice si sunt atat pentru barbati, cat si pentru femei. In ceea ce priveste indragostirea, dragostea nu intelege genul. Prin urmare, daca indeplinesti cel putin trei dintre urmatoarele semne, vei putea sti daca celalalt te place cu adevarat.

1. Iti acorda atentie

Este un semn foarte evident si multe persoane nu tin cont de el. Intr-o conversatie intre doi, este foarte important ca atat emitatorul, cat si receptorul sa fie pe aceeasi lungime de unda.

 • Daca un baiat este interesat de ceea ce spui, iti pune intrebari, da nastere si se cearta, isi ofera parerea si ii place sa dezbata cu tine, cu siguranta te place.

Acest lucru il face, de asemenea, sa incerce sa faca conversatia sa dureze mai mult pentru ca vrea sa petreaca mai mult timp cu tine si sa te cunoasca mai bine.

2. Iti zambeste des

Zambetul este oglinda sufletului si daca iti zambeste de fiecare data cand te vede, este un semn foarte bun. Daca nu se poate opri sa zambeasca la ceea ce spui, s-ar putea sa te placa si sa te placa.

Zambetul este unul dintre modurile pe care le au oamenii de a arata ca sunt confortabili si calmi intr-un mediu. De fapt, o publicatie din The Journal of Sex Research sugereaza ca zambetul este una dintre formele non-verbale de curtare. 

3. Iti priveste in gura

Daca atunci cand vorbesti, observi ca in loc sa se uite in ochii tai, el se uita direct la buzele si gura ta. Asta inseamna ca are un interes pentru tine. Subconstientul il esueaza si iti arata direct ca vrea sa te sarute sau sa fie cu tine.

Suntem fiinte cu instincte si daca il atragi el se va uita la gura ta ori de cate ori vorbesti. Acesta este unul dintre cele mai clare gesturi ca el te place.

4. El este bun cu tine

Daca acea persoana de care esti interesat te trateaza bine, este buna cu tine, amabila si domneasca si observi ca nu este atat de buna cu ceilalti, poate simti ceva puternic pentru tine.

 • Incearca sa fii dragut cu tine si trata-te bine pentru a te maguli cu mici detalii.
 • De asemenea, vezi daca te lauda si comenteaza lucruri pozitive despre tine.  Acesta este un semn mai mult decat clar ca te admira si te place.

5. Limbajul corpului vorbeste de la sine

Una dintre cheile pentru a sti daca o persoana ne place sau nu este sa acordam o atentie deosebita limbajului corpului si comunicarii non-verbale. Acest lucru este sugerat de David Givens in cartea sa „Love Signals” .

Corpul vorbeste de la sine si, prin urmare, trebuie sa ne uitam la mai multe aspecte:

 • Iti place daca iti imita postura, se apropie de tine sau isi scoate pieptul.
 • Nu te place daca isi incruciseaza bratele. El te blocheaza inconstient cu postura lui.

6. Devine nervos cand esti prin preajma

Fiti constienti de modul lor de a se exprima si de a vorbi atunci cand sunt unul in jurul celuilalt. Verificati daca devine sau nu nervos. Potrivit antrenorului  Craig, este normal sa te simti nervos cand incepi cu cineva. Prin urmare, este un semnal usor de detectat.

 • Daca lucrati impreuna , vedeti daca are o atitudine ezitant, daca este rigid sau daca se gandeste mult inainte de a va raspunde.
 • Un alt detaliu de care ar trebui luat in considerare este daca reuseste sa se inroseasca doar cu prezenta ta.

Intrebari care va vor oferi raspunsul

Acestea sunt  cateva intrebari pe care ti le poti pune ori de cate ori ai indoieli daca o persoana te place sau nu.

 • Ma priveste direct in ochi?
 • Imi tine privirea sau isi intoarce privirea?
 • Unde indreapta mingele picioarelor lor?
 • Devine nervos daca exista contact fizic?

De exemplu, in cazul varfurilor picioarelor, daca acestea indreapta spre tine, inseamna ca arata mai mult interes si s-ar putea sa te placa.

Nu exista o stiinta sigura cu privire la aceste probleme ale iubirii. Cu toate acestea,  este adevarat ca exista mai multe semne care se repeta. Fii atenta data viitoare pentru a detecta daca te place sau daca exista interes din partea lui.