Dacă vrei să ai un aspect perfect până la vârful degetelor, trebuie neapărat să încerci o oja semipermanenta Venalisa cu efect natural. Oja semipermanentă este o adevarată revoluție în lumea lacului de unghii. O fixare genială, rapidă, excelentă de lungă durată sau chiar cu efect natural, aceasta are totul!

La fel ca un lac standard, aceasta se aplică direct pe unghii, cu uscare instantanee sub LED și lampa UV. Dar spre deosebire de acesta din urmă, lacul semipermanent nu se dizolvă sub efectul unui solvent convențional, ceea ce asigură o întreținere mai mare.

De ce sa alegi lac semipermanent cu efect natural? Răspunsuri în cele ce urmează.

Marele avantaj al unui lac semipermanent cu efect natural constă în ținerea sa de lungă durată care poate ajunge până la 3 săptămâni, în funcție de marca aleasă.

Prin urmare, nu va mai trebui să îți retușezi unghiile la fiecare 3 până la 4 zile, deoarece acest tip de lac inovator îți face viața mai ușoară.

Compus din polimer acrilic pigmentat, pentru a-i conferi o textură de lac cu efect natural, acesta din urma este facut sa fie infailibil, rezistent la orice, fie că mergi la piscină sau la mare, nu se va lua.

Dacă vreodată, între timp, nu-ți mai place lacul tău semipermanent și vrei să-l îndepărtezi, fii sigură că există o soluție care nu este alta decât aplicarea unui solvent anume. Prin aplicarea acestui produs, lacul se va desprinde în bucăți, spre deosebire de lacul convențional care se dizolvă în lichid.

Lacul semipermanent tinde să țină, dar după un timp, chiar și 2-4 săptămâni, demarcația este prea vizibilă din cauza creșterii unghiilor, ceea ce te va încuraja să îl îndepărtezi.

Oja semipermanenta se aplica exact ca o ojă clasică, cu un timp de uscare mult mai rapid . Nu este nevoie să pierzi ore întregi așteptând să obții unghii Gucci perfecte.

Realizat pentru femeile de azi, oja semipermanentă cu efect natural se usucă în doar 30 de secunde; pe de altă parte, va trebui să folosești o lampă LED sau o lampă UV, aceasta se numește „cataliza”.

De ce să alegi să pui o ojă semipermanentă?

Acest lac cu efect natural are avantajul de a fi potrivit pentru orice ocazie, fie ca mergi la plajă sau chiar la piscină.

În plus, nu mai trebuie sa mergi la un institut pentru a profita de acest tip de lac infailibil, multe magazine de cosmetice le ofera în truse de făcut acasă: sunt simple, rapide si eficiente.

Daca ai un eveniment neasteptat, lacul semipermanent este foarte potrivit și pentru evenimente precum o nuntă, o cină în familie sau chiar o zi de naștere, acest lac va fi aliatul tău!