Animed Arad a sterilizat 5.000 de caini si de pisici pana acum, 1.100 dintre ei anul trecut. In ce priveste prima luna a acestui an, asociatia a sterilizat, deja, 50 de caini si pisici.Și voi puteți ajuta asociația aradeana prin directionarea, pana in luna mai, a 2% din impozitul pe venit, platit anul trecut. Astfel veți sprijini sterilizarea altor mii de animale, prevenind nasterea a sute de mii de catei si pisicute nedorite.

Pentru a directiona cei 2% din impozitul pe venit pe care l-ati platit anul trecut, trebuie sa completati Cererea 230, daca ati avut venituri numai din salarii sau Declaratia 200, daca in 2011 ati avut venituri din alte surse. Ambele formulare se gasesc la sediul asociatiei, pe www.animed.ro si la ministerul finantelor, in cladirea de langa primarie.

Formularele pot fi depuse la finante direct de catre contribuabil sau pot fi trimise la finante prin scrisoare recomandata, cu aviz de primire.

“Animed Arad foloseste acesti bani pentru sterilizarea pisicilor si cainilor comunitari si pentru a le asigura asistenta medicala celor ranite sau bolnave. Parte dintre animalele luate in grija de catre asociatie sunt adoptate de catre familii. Pe www.animed.ro se gaseste o evidenta detaliata a rezultatelor obtinute de catre ANIMED ARAD in ultimii 10 ani. Suma totala intra in contul asociatiei in luna decembrie si ajuta la achitarea facturilor restante. Diferenta, datoria catre furnizori care rezulta la sfarsit de an, o achitam cu suma pe care Ministerul Finantelor ne-o vireaza in cont, din impozitul pe venit pe care dv l-ati platit anul trecut. Aceasta este o filantropie de tranzitie a guvernului. Va rugam sa va folositi de ea. In caz contrar, banii vor ramane in contul Ministerului Finantelor” spune Claudiu Iosim, președintele Animed Arad.

Termenul limita la care Cererea 230, respectiv Declaratia 200 trebuie sa ajunga la Ministerul Finantelor este 15 mai 2012.

Acestea sunt datele pe care trebuie sa le treceti in Cererea 230, respectiv Declaratia 200:

DENUMIRE ENTITATE NONPROFIT: ASOCIATIA ANIMED ARAD

CODUL DE IDENTIFICARE FISCALA AL ENTITATII NONPROFIT: 14219176

CONT BANCAR (IBAN): RO11 BPOS 0200 2596 105R OL01

Aradenii din municipiu care vor sa depuna personal Cererea 230 sau Declaratia 200 o pot face la finante, la camera 3, in urmatorul interval orar: Luni, Marti, Joi, Vineri, intre orele 8:30 – 16:30, Miercuri intre orele 8:30- 18:30. Cei care vor sa trimita Cererea 230 sau Declaratia 200 prin scrisoare recomandata cu aviz de primire o pot face pe adresa: Administratia Finantelor Publice a Municipiului Arad, Bd. Revolutiei 77. Formularele trebuie sa fie completate “de mana”.