Programele de buy-back au devenit tot mai populare, iar conducătorii auto care își doresc un model de Mercedes Certified pot alege acum din gama de auto rulate de la Auto Schunn România.

Cele mai dorite modele de autoturisme sunt prezente în oferta specială creată de dealerul auto Auto Schunn Romania, de exemplu GLA, C 63 AMG sau EQS 580 4matic.

Poți alege de pe site-ul auto-schunn.ro unul din autoturismele rulate marca Mercedes-Benz, pe care îl poți achiziționa de la Auto Schunn, dealer Mercedes cu reprezentanță în Arad, Deva, Sibiu și Timișoara.

Mercedes-Benz GLA 200 Progressive Advantage este un vehicul de teren, fabricat în 2020, cu un rulaj de 14500 km, disponibil la un preț avantajos de 38.190 euro fără TVA. Acest model se distinge prin performanță și forță, datorată motorului de 1332 cmc, având diferite dotări opționale originale, pentru un plus de confort și conectivitate. Dezvoltând o putere de 163cp, acest vehicul are un consum mediu mixt de doar 6 l/100 km, respectând normele de poluare impuse de reglementările europene.

Pachetul Advantage și navigația îmbunătățită prin realitatea augmentată MBUX sunt completate de diferite module de comunicații, informații live din trafic și diferite sisteme de monitorizare și multimedia. Siguranța la volan este asigurată de sisteme opționale de asistență: apel de urgență Mercedes-Benz, asistența activă la frânare, asistența pentru menținerea benzii de rulare.

Mercedes-Benz C63 AMG S Coupé Driver AMG keyless comand este un alt model foarte apreciat din gama de autoturisme Mercedes România.

Oferit de Auto Schunn la prețul de 69.844 euro, acest vehicul rulat face parte din modelele sport, care se remarcă prin dinamism și eleganță. Fabricat în 2016, autovehiculul dezvoltă o putere de 509 cp, la un consum mediu mixt  de doar 8.2l/100km.

Principalele dotări opționale care atrag atenția sunt pachetul AMG pentru șofer, pachetul Keyless go, pachetul special de oglinzi și cel de protecție anti-furt, cu kit de detectare a coliziunilor.

Dotările interioare completează un design aparte, cu elemente de confort deosebite: pachet memory opțional pentru scaunul șoferului, volan învelit în piele Nappa, iluminare interioară și spoilere AMG style.

Mercedes-Benz EQS 580 4 Matic AMG Premium Energizing este cea de-a treia recomandare de auto rulat de la Auto Schunn.

La un  preț redus de 157.990 euro, fără TVA, de la prețul inițial de 188.008 euro, acest model de limuzină este fabricat anul trecut, fiind comercializat într-o stare tehnică și estetică absolut impecabilă. Cu un rulaj de doar 11500 km la bord, modelul se distinge prin aspectul stilizat, cu jante AMG din aliaj, de 21 inch, design multispițe, vopsea exterioară metalizată High Tech argintie.

Pachetul opțional Energizing pentru locurile din față este completat de dotări AMG, geamuri izolante laminate cu reflexia radiațiilor, scaune climatizate și pachetul Energizing Air Control Plus.

Sistemul multimedia MBUX este integral perfect în interiorul vehiculului, iar conectivitatea superioară este asigurată prin Apple Car Play sau Android Auto.

Detaliile legate de confort sunt foarte apreciate de cei care conduc acest automobil: lumina ambientală, sistemul opțional de climatizare și încălzire, pachet confort keyless-go sau scaunele pasagerilor cu senzor de recunoaștere a greutății.