In articolul de azi va prezentam povestea Dianei Elena Doctor, careia ii place sa creeze diverse lucruri, de la cutii pana la felicitari. Mai multe despre ea in randurile urmatoare.

“Sa-ti povestesc cum am inceput: eram in 2006 in Germania si urma sa merg la o zi de nastere. Imi place sa iau cadouri originale, dar nu prea aveam bani. O persoana speciala din viata mea, Heidi m-a dus la ea in pod si mi-a aratat niste lucruri pe care ea nu le mai folosea:   cutii de carton si lemn, vopsele, pensule si multeeee servetele. Mi le-a facut pe toate cadou si asa a inceput totul…din momentul ala erau toate ale mele si imaginatia a inceput sa se joace.

Mi-a explicat cum functioneaza, cum e cu lipiciul Special pt. servetele, ca trebuie sa fie lipit pe o suprafata deschisa la culoare ca servetelul/motivul sa iasa frumos in evidenta. Tehnica se cheama Serviettentechnik, tehnica servetelului la noi.

Prima cutie am facut-o cu niste Gerbera si asa am avut un cadou original si foarte frumos. Apoi mi-am cumparat rame cu panza si am facut primele tablouri, un set/combinatie de 5 tablouri cu trandafiri. Am atasat poza. Tablourile acestea le am din 2006 si s-au plimbat prin Germania, Sibiu, Bucuresti si sper ca in curand sa ajunga din nou in Germania. Am folosit si Pasta de modelaj pentru a face trandafiri in 3D.

Apoi am mai continuat cu unele cutii de bijuterii, si o serie de vreo 50 de felicitari pe care Heidi. La felicitari a fost foarte multa munca, rabdare. Foloseam servetele cu flori, motive mici pe care le decupam cu forfecuta. M-a prins de multe ori noaptea decupand la servetele. Dar cand faci ceva cu pasiune…uiti de oboseala

Ma apuca nostalgia….am lacrimi in ochi….ce vremuri….asta cred ca era deja prin 2007, tot in Germania.

Apoi am continuat sa creez cutii de bijuterii pentru sora mea sipentru prieteni.  Am trecut si la globuri de Craciun si globuri mari din Acryl de pus la geamuri, acestea cadou pentru sora mea. Am inceput sa folosesc la colectile de Craciun si o zapada artificiala, o Pasta mai zronturoasa…sa para a zapada.

Am mai incercat tehnici noi, dar am ramas tot la cele “simple”, fara mari efecte. Mai faceam si cate un fluturat 3D din paste modelatoare, sau la tablouri, de ex vezi si poza unde decupam motivul, asta pt niste tablouri cu pisici.

Prin 2012 am inceput sa imi fac un folder pe FB, pe pagina mea personala cu aceste cutii, tablouri, iar din Sep 2012 am “upgraded” la Cadouri Hand made by Diana.  Cred ca momentam am cateva sute de motive: flori, copii, India, China, Africa, animale, bucatarie, arta, instrumente muzicale. maritim..etc.

Lucrez pe lemn, carton, plastic, am lucrat si pe sticla (e nevoie de un alt lipici pt sticla), lut. Am facut felicitari, globuri, cutii, cufare, suporturi de lumanari, tablouri – cele mai multe la comanda.

Foarte mute din lucruri, de ex servetele, lipiciul, vopsele, cutiile oval, cred ca 70% din materia prima sa zicem asa le comand in Germania.

Ce mai pot spune despre mine? ma numesc Diana Elena Doctor, am 30 de ani, sunt ardeleanca dar de 3 ani locuiesc in Bucuresti. Lucrez full time si in timpul liber umplu casa cu servetele, lipiciuri, cutii etc si imi pun imaginatia si rabdarea la bataie. De obicei nu prea sunt o fire rabdatoare…dar cand lipesc e total altfel.

Iti uram multa inspiratie in continuare Diana!