Cine nu-si aminteste de geanta Mary Poppins? o geanta magica unde a scos un suport pentru haine, o oglinda, o planta, o lampa si aproape un univers de lucruri care, din cauza marimii lor, am crezut ca ar fi imposibil sa se potriveasca chiar si in cea mai mare geanta din lume. Poate ca ” de aceea noi nu dorim sa efectueze totul in geanta unei femei, nu dorim sa transportati casa, dar dorim sa transportati elementele esentiale care nu pot lipsi in geanta unei femei din secolul XXI.

Daca sunteti una dintre acele femei care isi petrec toata ziua departe de casa, o sa va placa asta – va vom povesti despre cele 5 produse cosmetice pe care le puteti transporta intotdeauna in geanta si cu care poti arata frumos oricand, oriunde.

Fond de ten lichid

Pentru a crea aspectul pielii proaspete si radiante, ai nevoie de un fond de ten lichid. Doar pentru ca acestea sunt usoare in textura nu inseamna ca ele fac compromisuri cu privire la cat de uniform si impecabil iti lasa pielea.

Un rimel

Stim cu totii ca rimelul negru este esential pentru deschiderea ochilor. Ceva fara de care multe femei nu concep sa iasa din casa, un produs care lasa genele negre lucioase si un aspect mai frumos.

Ruj sau luciu de buze

Rujul vine intotdeauna la indemana, deoarece culoarea intensa a buzelor tale se stinge imediat dupa ce ai mancat. De asemenea, puteti sa apelati la un luciu de buze, care va ajuta, de asemenea, sa definiti si sa imbunatatiti dimensiunea buzelor. Luciurile de buze contin, de obicei, un factor de protectie solara (SPF) care, de asemenea, iti mentine buzele sanatoase si te scutesc de cautarea suplimentara a balsamului de buze. Buzele tale raman umede si colorate pe parcursul zilei.

Fard de obraz

Obrajii tai isi pot pierde culoarea pe parcursul zilei. Cel mai rapid si eficient mod de a echilibra diferentele de pigmentare si de a-ti colora obrajii este sa aplici un fard . De obicei vin cu propriile perii, asa ca nu va trebui sa pastrati o perie de machiaj in geanta. Fardurile pot fi aplicate pe pometi, pe oase si pe nas si va ofera un aspect mat natural sarutat de soare. Fardul poate functiona si ca ochi.

Fard de ochi compact

Sa recunoastem: este posibil sa nu folositi fiecare nuanta intr-o paleta masiva de farduri de ochi in fiecare zi, asa ca luati abordarea minimalista cu un fard compact, neutru, care ofera doar ceea ce veti folosi zilnic.

Pursele sunt atat de importante pentru femei, incat tindem sa le umplem cu produse de ingrijire a pielii, machiaj, ingrijire a parului si ingrijirea unghiilor. Cu toate acestea, nu trebuie sa fie pline. O poseta echilibrata va arata mai bine si va va oferi ceva spatiu de depozitare pentru achizitii neasteptate. Deci, ai grija de geanta si bucura-te de o piele proaspata a fetei!