Aceste citate au fost atent selectate de noi si apoi organizate in aceasta colectie perfecta de citate de disciplina. Toate aceste citate te vor inspira si motiva si fiecare dintre ele va fi insotit de o imagine frumoasa. Speram ca va plac aceste aforisme si ne-ar placea sa auzim ce parere aveti in sectiunea de comentarii de la finalul articolului.

Ceva despre disciplina:

Citatele de disciplina sunt perfecte pentru a va inspira si a va motiva pentru a va indeplini visele. Aceste citate te vor motiva sa nu renunti niciodata. Deci, ce este disciplina si de ce este atat de importanta? Sa aflam impreuna.

Ce este disciplina?

Disciplina este rabdarea si curajul de a face ceea ce este necesar pentru a-ti atinge obiectivele, fie ca ai rabdare de a invata ceva nou sau te concentrezi pe o sarcina care trebuie finalizata.

De ce este importanta disciplina?

A fi disciplinat este important pentru ca iti permite sa inveti lucruri noi cu usurinta si sa muncesti din greu pentru a-ti realiza visele. Disciplina aduce stabilitate si structura vietii oamenilor.

Colectia noastra de citate despre disciplina

Mai jos vei gasi o colectie de citate despre disciplina pe care am selectat-o ​​doar pentru tine. Spune-ne ce crezi in sectiunea de comentarii din partea de jos a articolului!

1. „Nivelul tau de succes este determinat de nivelul tau de disciplina si perseverenta.”

Pentru a ne atinge visele si obiectivele, este esential sa avem o disciplina excelenta si capacitatea de a continua sa perseveram indiferent de ce s-ar intampla.

2. „Aflati ce va place sa faceti si fa-o. Nu vei avea niciodata succes pana cand nu vei avea un plan si disciplina si hotararea de a-l executa.”

Daca este ceva ce iti place sa faci, atunci cu siguranta ar trebui sa il faci. Oamenii care isi urmaresc visele si fac toate acele lucruri pe care si-au propus sunt si cei care au cea mai buna calitate a vietii. Faceti un plan despre cum va puteti atinge obiectivele. Asadar, tot ce iti lipseste este disciplina si determinarea de a o pune in practica si de a-ti realiza visele.

3. „Autodisciplina inseamna a face ceea ce trebuie facut, atunci cand trebuie facut, chiar daca nu ai chef sa faci asta.”

Cu totii avem acele zile in care ne ridicam din pat si chiar nu avem chef sa facem nimic. Ne deranjeaza sa mergem la munca, sa facem treburi si asa mai departe. Cu toate acestea, inca trebuie sa facem aceste sarcini pentru ca sunt necesare si importante, iar ceea ce ne permite sa facem acest lucru este autodisciplina.

4. „Cu autodisciplina si autocontrol constanta poti dezvolta caracterul celor mari.” – Grenville Kleiser.

Maretia de caracter se obtine atunci cand ai capacitatea de a te modela ca persoana. Cand iti poti controla mintea si sa te concentrezi pe a fi un anumit tip de persoana, atunci stii ca esti disciplinat. Este nevoie de disciplina pentru a sti cu adevarat ce vrei sa devii in viata si pentru a-ti urmari obiectivul

5. „Disciplina este puntea dintre obiective si rezultate.” -Jim Rohn.

Este nevoie de disciplina pentru a atinge orice obiectiv. Cu totii avem obiective in viata noastra, vise si obiective pe care vrem sa le atingem. Cu toate acestea, nu toata lumea are disciplina necesara pentru a face munca necesara. Este nevoie de multa autodisciplina pentru a-ti urmari cu adevarat visele si a le realiza, pentru ca niciun vis nu poate fi realizat fara putina munca grea.

6. „Fara autodisciplina, succesul este imposibil, punct.” – Lou Holtz

Succesul vine atunci cand avem autodisciplina de a merge cu adevarat dupa ceea ce ne dorim si de a munci din greu pentru a-l obtine. Daca exista ceva ce iti doresti in viata, sau daca ti-ai stabilit obiective, trebuie sa ai disciplina pentru a le atinge. Altfel, nu te vei dedica niciodata suficient pentru a-ti indeplini visele.

7. „Durerea autodisciplinei nu va fi niciodata la fel de mare ca durerea regretului.”

Regretul este ceva ce nu-i place nimanui. Este atunci cand ne uitam inapoi la vietile noastre si ne-am dori sa fi facut lucruri pe care nu le-am facut. Cu totii avem sperante si vise si este nevoie de disciplina pentru a le realiza. Durerea acestei autodiscipline nu va fi niciodata la fel de mare ca durerea regretului, deoarece regretul este unul dintre cele mai rele sentimente pe care le poate experimenta o persoana.

8. „O modalitate excelenta de a dezvolta autodisciplina este sa te obisnuiesti sa faci lucrurile pe care ar trebui sa le faci chiar si atunci cand te simti cel mai lenes. Ori de cate ori te simti cu adevarat nepasator, fa opusul a ceea ce ai chef sa faci.”

Cu totii avem acele zile in care ne simtim lenesi si nu vrem sa facem nimic. Cel mai bun mod de a intra in obiceiul autodisciplinei este sa continui sa urmezi tot ceea ce ar trebui sa faci, chiar si in zilele tale „de jos”. Nu pierde niciodata timpul la ralanti. Desi este important sa iei pauze uneori, este la fel de important sa incerci sa obtii lucrurile pe care le doresti, chiar daca „nu ai chef”.

9. „Disciplina, nu dorinta, iti determina destinul.”

Cu totii ne dorim ceva in viata, dar nu toti avem disciplina de a urmari cu adevarat acele dorinte. Daca exista ceva ce iti doresti de la viata, sau ceva ce iti doresti, atunci trebuie sa urmaresti aceasta dorinta si sa muncesti din greu pentru a o obtine.

10. „Cred ca autodisciplina este ca un muschi. Cu cat il exerciti mai mult, cu atat devine mai puternic.” -Daniel Goldstein

Autodisciplina, ca toate abilitatile, trebuie exersata pentru a fi stapanita. Nu ne putem trezi intr-o zi si sa devenim complet disciplinati si concentrati pe realizarea a tot ceea ce ne dorim. Autodisciplina este ceva ce trebuie sa ne antrenam de mai multe ori pana cand devine un obicei.

11. „Autodisciplina este acea stare mentala de angajament, care te conduce sa desfasori o activitate indiferent de starea ta emotionala.”

Aceasta fraza descrie perfect ce este de fapt autodisciplina si ce presupune aceasta.

12. „Autodisciplina este o forma de libertate. Libertatea de lene si letargie, libertatea de asteptarile si cerintele celorlalti, libertatea de slabiciune si frica – si mai ales de indoiala. Autodisciplina permite unei persoane sa-si exprime individualitatea, forta interioara, talentul sau. Este sa fii stapan, mai degraba decat un sclav, al propriilor ganduri si emotii.” -HA Dorfman

Autodisciplina este o trasatura excelenta si este ceea ce va permite unei persoane sa se simta complet stapana pe sine. Disciplina va poate oferi un sentiment de libertate, deoarece va permite sa va concentrati si sa munciti din greu pentru a realiza lucrurile pe care le doriti, indiferent de stimulii externi.

13. „Autodisciplina incepe cu stapanirea gandurilor tale. Daca nu controlezi ceea ce gandesti, nu poti controla ceea ce faci. Mai simplu spus, autodisciplina va permite sa ganditi mai intai si sa actionati mai tarziu. ” -Dealul lui Napoleon

Ca oameni (si nu masini), uneori poate fi dificil sa ne controlam gandurile. Primul pas catre autodisciplina este sa invatam sa ne controlam mintea, astfel incat sa ne concentram numai si exclusiv asupra sarcinii in cauza. Pentru a putea munci din greu pentru a obtine lucrurile pe care ni le dorim, trebuie mai intai sa ne putem controla mintea si sa evitam distragerile pe parcurs, mentinand concentrarea pe ceea ce iti doresti.