Un parfum poate deveni cea mai buna reflectare a oamenilor si este ceea ce ne amintim cu adevarat zile mai tarziu. O aroma unica care reprezinta, intr-un fel, personalitatea si stilul fiecaruia. De aceea, astazi exista cele mai vandute parfumuri pentru femei.

Legat de aromele naturii, pe parcursul istoriei, parfumurile au fost un element de seductie prin excelenta. Sub forma de unguente, creme sau lichide, au fost alaturi de noi si ne-au distins de secole si sunt un cadou ideal care este foarte apreciat atat de barbati, cat si de femei. Aflati cateva secrete despre cum sa alegeti un parfum si care este parfumul ideal pentru fiecare tip de piele.

Parfumurile confera o nota personala incomparabila. Sunt o alchimie minunata a uleiurilor esentiale, alcool si fixativ, care ne distinge, ne ofera securitate si ne consolideaza atractivitatea. Dar nu toate tipurile de parfumuri merg bine cu toate tipurile de piele si nici nu au aceeasi persistenta. De aceea, este important sa inveti care este recomandat pentru fiecare tip de piele si anotimp si sa testezi pana il vei descoperi pe cel ideal pentru tine.

Au reusit sa se adapteze gusturilor si stilului femeii secolului XXI . Gama de optiuni este foarte larga, sunt cateva arome care se disting fata de celelalte. De la clasici precum Good Girl a lui Carolina Herrera, unde pasiunea si mersul vietii pe care doreste sa o transmita au atins adancimile fiecaruia dintre noi si este mai prezenta ca niciodata, pana la cele mai florale si exotice arome ale versiunea Fresh Blossom din clasicul DKNY Be Delicious. Pe foxi.ro gasesti o lista cu 100 cele mai bune parfumuri pentru femei din toate timpurile.

Una dintre cele mai mari cautari atunci cand este vorba de gasirea parfumului perfect este faptul ca intr – un fel face sa ne zboare spre stadiul nostru cel mai tineresciar acest lucru a dus la arome precum Fantasy by Britney Spears.

Incercati-le, simtiti parfumul si urmariti-va instinctul atunci cand alegeti parfumul de vara urmator. Dar exista un lucru pe care il avem clar, este cu siguranta printre punctele principale ale noastre.

Cum sa alegi un parfum

Multe intrebari apar atunci cand alegi un parfum: cum sa stii daca un parfum este original , cum se face un parfum, care este diferenta dintre colonia si parfum si alte cateva intrebari.

Primul lucru este sa iti alegi propria esenta, stiind ca acelasi parfum va mirosi diferit in functie de asa-numitul „miros de baza” al pielii fiecarei persoane. De aceea, expertii recomanda sa nu alegeti niciodata un parfum in functie de cum miroase la un tert, pentru ca trebuie sa-l aplicati pe propriul corp pentru a sti cum se imbina aromele parfumului cu PH-ul pielii voastre. Ceea ce la altii poate mirosi foarte bine, la tine poate fi total diferit.

Parfumurile au trei faze, asa ca nu te lasa ghidat de prima impresie, care va dura doar 15 minute si va da nastere unei alte faze care va dura 40 de minute mai mult, pentru a lasa un fundal care va ramane ore intregi pe pielea ta. Prin urmare, aceasta din urma este aroma care va dura mai mult si cea care ar trebui sa va placa.