Ati observat cum noi, romanii, suntem crescuti in ideea de a pleca din tara spre un teritoriu cu mai multe oportunitati, mai bun, mai frumos? „Acolo e mai usor sa faci bani”. Eu sunt totalmente anti-plecatului din Romania! Ce-i drept, entuziasmul oricaruia dintre noi este stirbit de conditiile de munca ce lasa de dorit sau de salariul mic. Iar acestea sunt doar doua dintre motivele pentru care ne pierdem total interesul pentru jobul actual si ne indreptam spre o angajare intr-un studio videochat ce ofera un loc de munca mult mai bine platit.

De ce sa pleci in alte tari la munca, cand aici e cel mai usor sa faci orice, cand te poti intelege perfect cu oamenii din jur? Aici ai familia, prietenii, rudele. Aici iti faci cel mai rapid prieteni. Aici ai deja un acoperis deasupra capului. Si aici este oportunitatea! De ce m-as multumi cu un job slab platit cand am oportunitatea asta extraordinara de a lucra in videochat pentru castiguri financiare mari si conditii de lucru excelente? Ma numar printre norocoasele carora ambitia le-a demonstrat ca se poate face succes in Romania – tara despre care stim deja cu totii ca este lider mondial al pietei de videochat.

La suprafata, activitatea mea nu difera mult de un job ca oricare altul. Devin un personaj in fata camerei opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana. Mai exact, clasicul job „nine to five”, doar ca aici este vorba inclusiv pe timp de noapte, daca doresc asta. Cand e traficul bun, stau si mai mult. Intr-o singura zi am incasat de 20 de ori salariul minim net si de 8 ori salariul mediu net din tara.

Pentru a lucra intr-un studio videochat din Bucuresti nu am avut nevoie de studii, experienta ori sa am dimensiunile unui model. Art Studio Bucuresti este cel care mi-a atras atentia prin castigurile mari si conditiile de lucru excelente.Studioul se afla in Piata Unirii, la doar 5 minute de mers pe jos de la metrou, ceea ce, clar, este un atu in ceea ce priveste valorificarea timpului. Aici am gasit un loc de munca unde mi se vorbeste frumos, sunt ascultata oricand am ceva de spus, iar colegele sunt de treaba.

Multe modele cred ca, plecand din tara, vor avea salarii enorme din videochat. Dar la sfarsit de luna, cand se trage linie, profitul nu se compara cu cel castigat in Romania, unde venitul produs intr-un studio videochat are, intr-adevar valoare, si simti ca nu ai muncit doar pentru a-ti plati chiria, ratele la banca, leasing-ul la masina sau mancarea. Iar daca mai ai si copii…si traiesti in alta tara…banii pusi deoparte sau cheltuiti pentru mici rasfaturi personale devin un vis aproape imposibil.

Art Studio Bucuresti m-a ajutat sa cer mai mult de la viata. Si vorbesc in cel mai serios mod posibil! M-a ajutat sa imi doresc mai mult decat un salariu decent, un serviciu si o casa. M-a impulsionat spre o cariera de succes in care sa nu cer un salariu mediu pe economie, ci castiguri mari care sa ma ajute sa imi cumpar un apartament si o masina in cateva luni sau  cativa ani, nu intr-o viata de om. Sa mai mentionez si bonusurile/ concursurile lunare oferite din partea studioului prin care imi este rasplatita fidelitatea, schimbarile de look, camerele individuale cu un decor unic pe piata din Romania, team bulding-urile periodice si cursurile de auto perfectionare?

Din punctul meu de vedere, aici este jobul perfect: un departament de training cu peste 10 ani de experienta in videochat, cursuri de limba engleza, machiaj/outfit-uri gratuite, completate de un suport legal prin care am parte de concedii medicale platite, pensie privata, somaj,  imprumuturi bancare, vechime in munca si achitarea tuturor contributiilor la stat. Aici pot face lucruri frumoase intr-un mediu prietenos si modern,  alaturi de o echipa unita care ma ajuta sa-mi ating obiectivele propuse!