Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt ca a ranit-o si ca si-a abuzat verbal copiii in timpul unei certuri aprinse la bordul unui avion privat in 2016, potrivit unui raport FBI furnizat CNN de o sursa.

In raportul profund redactat, care a fost furnizat ambelor parti in urma unei solicitari privind libertatea de informare, actrita le-a spus agentilor ca, in timp ce se intorcea in California cu Pitt si cei sase copii ai lor, dupa o vacanta de doua saptamani, sotul ei de atunci bause cand el i-a cerut sa il insoteasca in spatele avionului, dupa ce a avut o interactiune tensionata cu unul dintre fiii sai.

Numele lui Pitt este redactat in raport, dar sotul ei este mentionat de mai multe ori si el era casatorit cu Jolie la momentul presupusului incident.

Odata ajunsa in spatele avionului, Jolie a spus ca se aflau intr-o baie cu o usa privata care ii impiedica pe copiii lor sa-i vada atunci cand Pitt „a apucat-o de cap”, „a apucat-o de umeri”, a scuturat-o, a impins-o de peretele baii. si a tipat diverse lucruri la ea, inclusiv „„Te draci de familia asta”, potrivit raportului.

Pitt nu a fost acuzat sau arestat in legatura cu incidentul, dupa ce FBI a finalizat o ancheta in 2016.

„Ca raspuns la acuzatiile facute in urma unui zbor in cadrul jurisdictiei avioanelor speciale din Statele Unite, care a aterizat la Los Angeles cu domnul Brad Pitt si copiii sai, FBI a analizat circumstantele si nu va investiga in continuare. a depus acuzatii in aceasta chestiune”, Purtatorul de cuvant al FBI, Laura Eimiller, a declarat intr-o declaratie pentru CNN la acea vreme.

fbi-ul-dezvaluie-noi-detalii-despre-incidentul-lui-brad-pitt-si-angelina-jolie-intr-un-avion-din-2016-img_6310abd655396.jpg

„Toate partile au aceste informatii de aproape sase ani si au fost folosite in procedurile legale anterioare. Nu este nimic nou aici si acest lucru nu are alt scop decat acela de a fi o cascadorie media menita sa provoace durere”, a declarat o sursa apropiata lui Pitt. al incidentului.raport care se cunoaste acum.

Potrivit raportului FBI, Jolie le-a spus anchetatorilor ca doi dintre copiii ei — ale caror nume nu sunt evidente in raportul redactat, dar erau enumerati ca minori la acea vreme — „stateau in afara usii plangand si au intrebat: „Esti bine, mama. ?’ „

Pitt ar fi strigat la ei ca raspuns: „‘Nu, mama nu e bine. Ea distruge aceasta familie. E nebuna’”, consemneaza raportul.

Potrivit lui Jolie, acest lucru l-a determinat pe unul dintre fiii ei sa raspunda: „Nu e ea, esti tu, ***”, ceea ce l-a infuriat pe Pitt. Actrita a sustinut ca l-a vazut alergand spre unul dintre copii „de parca urma sa atace”, moment in care a spus ca l-a prins pe Pitt de gat si ca acesta a incercat sa se elibereze aruncandu-se pe spate si impingand-o spre scaune in spatele lor, se arata in raport.

Jolie a sustinut in raport ca a suferit rani la spate si la cot din cauza incidentului si a impartasit o fotografie cu ranirea la cot cu FBI.

In raport sunt incluse fotocopii alb-negru ale fotografiilor, precum si pagini scrise de mana furnizate de Jolie, pretins de la copiii ei, care contin descrieri ale presupusului incident. Paginile scrise de mana sunt substantial negru.

Jolie a mai spus in raport ca Pitt a continuat sa bea in timpul calatoriei cu doua escale si apoi a turnat bere peste ea. Dupa sosirea in Los Angeles, cuplul a intrat intr-o altercatie fizica si ea a spus ca Pitt a impiedicat-o pe ea si pe copii sa paraseasca avionul timp de 20 de minute.

Pe langa spatele si cotul ei, raportul afirma ca Jolie a spus ca a suferit si „o ranire de tip arsura covorului” la mana stanga. O fotografie a ranii este inclusa in raportul redactat. Jolie a fost intrebata despre o presupusa zgarietura pe care Pitt a avut-o, despre care ea a spus in raport ca ar fi putut-o fi cauzat, desi ea credea ca a fost mai mult de la o apucare de gat.

Potrivit raportului, dupa ce a analizat o declaratie de cauza probabila legata de incident, un reprezentant al procurorului general „a discutat despre fondul acestei investigatii cu agentul [FBI] pe caz”.

„Toate partile au convenit ca nu vor fi depuse acuzatii penale in acest caz din cauza diferitilor factori”, se arata in raport.

Jolie a cerut divortul la scurt timp dupa incident. Si, desi i s-a acordat o dizolvare a casatoriei ei in 2019, batalia ei juridica cu privire la proprietatea si custodia copiilor ei minori a continuat de-a lungul anilor. O hotarare a curtii de apel din California de anul trecut a decis ca un judecator pensionar care a fost angajat sa arbitreze disputa privind custodia ar trebui sa se descalifice din cauza unui potential conflict de interese.

In 2020, Jolie a spus pentru Vogue India ca s-a despartit de Pitt de dragul copiilor lor.

„M-am separat pentru bunastarea familiei mele”, a spus el. „A fost decizia corecta. Continui sa ma concentrez pe ei sa se vindece.”

Pitt a spus GQ in 2017 ca s-a lasat de baut dupa ce a facut prea multe in ultimul an.

Intr-un interviu din iunie 2022 pentru British GQ, el a vorbit recent despre gasirea mai multor pacii.

„Intotdeauna m-am simtit foarte singur in viata mea”, a spus el publicatiei, „crescand singur in copilarie, singur chiar si aici. Si intr-adevar abia de curand am primit o imbratisare mai mare de la prietenii si familia mea. „