Aproape toate doamnele și domnișoarele cunosc foarte bine faptul că, îngrijirea unghiilor se face într-un mod mult diferit față de cum se realiza în trecut.

Acest lucru se datorează faptului că pentru îngrijirea unghiilor se folosesc în prezent produse foarte complexe care arată mult mai bine și sunt mult mai rezistente. Ne aducem aminte cu ușurință că înainte, o manichiură, nu rezista mai mult de 4-5 zile, mai ales atunci când făceam și foarte multă treabă prin casă.

Astăzi, lucrurile stau cu totul altfel. Pentru ca mâinile noastre să arate impecabil este nevoie de o mulțime de soluții pregătitoare ale unghiilor, de lămpi moderne UV sau LED, de freze electrice performante, de sterilizatoare, de decoruri variate și geluri foarte sofisticate, produse acrilice, etc.

Ce sunt soluțiile pregătitoare profesionale pentru îngrijirea unghiilor?

Pentru ca aderența la suprafața unghiilor să crească în mod semnificativ, fără de care rezistența unei manichiuri de tip gel sau semipermanent nu ar mai dura 4 sau 5 săptămâni, precum și pentru îndepărtarea ojelor și gelurilor complexe folosite, este nevoie de anumite categorii de soluții pregătitoare. Unele dintre ele se numesc soluții Primer, altele se numesc soluții de tip Base Coat, altele au un rol foarte protector și se aplică întotdeauna la final, pentru a sigila unghia în mod perfect și pentru a o proteja de eventualele accidentări (Top Coat).

Acestea sunt soluțiile pregătitoare cele mai importante care sunt întotdeauna necesare atât pentru manichiurile unde sunt folosite diferite tipuri de oje semipermanente cât și cele unde sunt folosite geluri speciale.

Cum puteți achiziționa soluții de acest gen, de cea mai bună calitate și de actualitate maximă?

Callipso.ro este numele unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne. A ajuns să fie foarte îndrăgit atât de către saloanele de înfrumusețare cât și de către persoanele care obișnuiesc să își îngrijească singure unghiile acasă, deoarece oferă într-un singur loc o gamă completă de produse, foarte numeroase (este vorba despre sute de produse de categorii variate!), deoarece produsele sunt fabricate de către producători renumiți pentru calitatea și rezistența lucrurilor realizate, etc.

În oferta Callipso.ro veți găsi sute de produse diferite marca EVERIN, CANNI, FSM, BASE ONE, VENALISA, ROSALIND, SILCARE, MOLLY LAC, etc.

Pentru că oferta este foarte generoasă, este imposibil să nu găsiți aici produse pentru toate gusturile clientelor dumneavoastră. Este important să rețineți faptul că se lucrează foarte ușor cu aceste produse (fiind profesionale!) și rezistența lor este foarte bună timp îndelungat. Este suficient să studiați oferta de oja semipermanentă Callipso.ro, oferta de geluri pentru construcție precum și oferta de decoruri unghii.

În mod periodic, magazinul acesta online organizează și campanii importante de reduceri pentru toate categoriile de produse. Sunt foarte avantajoase, mai ales pentru cei care realizează comenzi mari și diversificate.