Justin Bieber. Are doar 18 ani și deja se afla la cel de-al doilea turneu mondial – BELIEVE. Nu este la fel de mare ca primul sau turneu mondial „My World Tour” care a avut 150 de showri pe 5 continente, insa nici departe nu este.

„Believe Tour” se va desfașura in 18 țari din 3 continente diferite (America de Nord, Europa, Asia) pe parcursul a 8 luni (29 septembrie – 5 mai), avand in total 86 de showuri. 

Din 17 februarie turneul se va muta in Europa. Țarile europene in care Justin v-a performa sunt: Irlanda, Anglia, Portugalia, Spania, Franța, Italia, Elveția, Germania, Olanda, Belgia, Austria, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, mai puțin Romania… Cine știe? Poate data viitoare! 

Albumul asociat turneului poarta același nume – BELIEVE și conține 13 piese, printre care și „Boyfriend”, melodia care am auzit-o toata vara la radio și care a primit critici foarte bune. La nici 24 de ore de la lansarea videoclipului oficial, Justin a strans peste 8 milioane de vizualizari batand recordul VEVO, ce ii aparținea Rihannei cu melodia „Where have you been”, cu doar o zi inainte.

Picanterii din debutul BELIEVE TOUR

Debutul turneului a avut loc pe 29 septembrie in America de Nord, mai exact in Glendale, Arizona.

Stiți cum se spune cand faci ceva nou – sa spargem gheața sau sa spargem paharul, ca sa se sparga și ghinionul. Nu cred ca Justin a spart vreun pahar la spargerea gheții, insa a facut destule și a avut parte de destule.

Unii primesc fericire, iar alții și-o cauta singuri. In timpul showului Justin a luat telefonul unui fan din public, și-a facut o poza apoi  i l-a returnat astfel facandu-l extrem de fericit. Un alt fan, mult mai indrazneț decat cel cu telefonul, a decis ca vrea ceva mai mult și a incercat sa se strecoare in autobusul de turneu.

In timp ce se afla la mijlocul melodiei „Out of Town Girl” Justin s-a intors cu spatele la public vomitand pe scena, dupa care fugind repede in culise. Nu dupa mult timp acesta s-a intors cerandu-și scuze și continuand cu o piesa mult mai calma, fiind acompaniat doar de propria-i chitara. 

La scurt timp dupa acest incident, artistul iar a parasit scena pentru cateva minute, unii fani devenind nerabdatori și puțin cam nepoliticoși. La intoarcerea in scena Justin și-a cerut scuze și le-a explicat ca nu ii este ușor sa fie in aceasta postura, insa vrea sa le ofere cel mai bun show, asta daca il lasa, conform USA Today, continuand cu o dedicație pentru una din fanele sale – Avalana Routh, care nu demult a murit de cancer. „One lass lonley girl” a fost melodia care i-a dedicat-o.

Dupa terminare, la catva ore artistul a postat pe pagina sa de Twitter ca a fost o idee proasta „laptele acela”, pe care l-a baut nu cu mult timp inaintea showului și ca se reface pentru a doua zi cand va avea loc cel de al doilea show, de data aceasta  in Las Vegas.