La fel si lucrurile din cand in cand, postarile pe social media sustin ca Netflix lucreaza la o proprietate iubita care devine virala. De aceasta data, Berserk a primit tratamentul de stiri false, asa ca trebuie sa clarifice faptul ca Netflix NU produce un film Berserk live-action.

In functie de modul in care va simtiti in legatura cu adaptarile live-action ale anime-ului, aceasta este fie o veste minunata, fie o veste trista ca Netflix nu lucreaza la o adaptare a filmului live-action al Berserk .

Fanii au fost inselati recent pe retelele de socializare dupa ce un poster falsificat cu brandul Netflix a devenit viral pe Instagram.

Utilizatorul Instagram gutscg a scris ,,This is a Joke” chiar in partea de jos a legendei fotografiei, dar, din pacate, multi fani au ratat acest lucru si au luat anuntul fals ca evanghelie. Aceeasi persoana si-a folosit contul de Twitter pentru a raspandi fotografia falsa, doar ca nu a revendicat fotografia ca pe o gluma si a conectat fotografia Instagram pentru influenta.

Exista vreun anime Berserk disponibil pentru streaming pe Netflix?

In prezent sunt patru titluri anime Berserk disponibile pentru a fi redate pe Netflix, dar doar trei din cele patru sunt disponibile pentru a fi redate pe Netflix SUA.

Toate cele trei filme anime Berserk; Oul regelui , batalia pentru Doldrey si The Advent , sunt disponibile pe Netflix SUA.

Controversata serie anime din 2016 este disponibila doar pentru a fi redata pe Netflix in cateva tari selecte din Asia.

Din pacate, originalul Berserk din 1997 anime-ul nu se vede nicaieri pe Netflix.

Cum se simte japonezii despre o adaptare live-action a anime-ului?

Nu este un secret faptul ca Hollywood-ul ia adesea unele dintre cele mai indragite francize de anime si le macelareste cu propriile adaptari live-action. In special, cel mai rau din grup, Dragonball Evolution imi vine in minte.

Reputatia pe care Hollywood-ul o are pentru masacrarea anime-ului nu se simte doar in Occident, dar, evident, sentimentul este reciproc si in Orientul Indepartat.

Un sondaj, realizat de Viviane in Japonia, a intrebat o mie de participanti ce anime ar dori sa vada Hollywoodul adaptandu-se intr-un film de actiune live. Dintre cei 1000 de participanti, a existat o majoritate coplesitor de mare care a votat pentru optiunea ,,Nici unul”, in total de 456 de ori. Al doilea cel mai mare vot, cu doar 60, a fost pentru Demon Slayer. Majoritatea voturilor au fost apoi impartite intre diferite anime.

In general, principala plata din acest mic sondaj este ca japonezii nu doresc adaptari animate de actiune live, si nici fanii anime-ului din Vest.