Designul interior bine realizat poate atrage atenția tuturor. Insa, pentru a face cele mai bune alegeri in materie de amenajari interioare, este foarte important sa stiti cum sa alegeti obiectele de decor, culorile, si piesele de mobilier. Iata cateva sfaturi utile de design interior pentru locuinta ta:

1. Concentrați-vă pe perdele și culorile vopselei

Perdelele și culorile peretilor au o importanță deosebită în a face casa frumoasă. Dacă culoarea albă nu este preferată, utilizați culori mai ușoare. În camera de zi, puteti picta un perete intr-o nuanta mai vibranta pentru a adauga un strop de culoare. Sau, puteti opta pentru perdele in culori vesele. Cele mai frumoase si unice articole pentru casa le gasesti pe Magazin pentru casa ta – 1001case.ro.

2. Iluminat

Iluminatul este foarte important într-o locuinta. Indiferent de cum este casa, dormitorul este partea principală a casei. Prin urmare, alegeți lămpile cu lumina calda pentru dormitor. Acest lucru vă va face să vă simțiți relaxați și mintea voastră se va simți fericită. Păstrați lumini separate pentru paturi, dulapuri și oglinzi. Utilizați iluminarea focală în camera de zi. Utilizați o lumină de urmărire pentru a ilumina orice colț al casei.

3. Dați bucătăriei un stil modular

Dacă doriți o bucătărie modulară, o veți avea. Deoarece bucătăriile nu pot fi făcute modulare cu un buget mic, incercati sa cumparati cateva obiecte care încerca aceste lucruri. Acesta este doar un sfat, insa dvs. puteti alege sa va decorati cum doriti bucataria. Insa, ceea ce este foarte important de stiut este faptul ca trebuie sa aveti grija sa nu aglomerati prea mult spatiul. Alegeti doar acele piese care va sunt strict necesare, iar daca bucataria dvs. nu este una prea mare, atunci apelati la un designer de interior pentru a va oferi cateva sfaturi legate de maximizarea spatiului. Intra si pe dono.ro si descopera mai multe sfaturi utile de amenajari interioare.

4. Articole decorative

Articolele decorative au, de asemenea, o semnificație specială în interior. În special articolele din sticlă și alamă care confera un aer deosebit si unic unei locuinte. În acest sens, efectele de iluminare pot fi date pentru a evidenția piese speciale scumpe. Includeți piesele antice și de artă în decorul de acasă. Pot fi incluse și obiecte din lemn și metal. Utilizați lămpi decorative de masă și lămpi verticale pentru a ilumina frumos intreaga locuinta. Articolele decorative sunt cele care dau caldura unei case si o fac sa arate deosebit si extrem de confortabil. Oglinzi, ceasuri, piese de artă – gândiți-vă cum să le puneți împreună. Da-ti frau liber imaginatiei si creativitatii si cu siguranta veti obtine rezultate excelente. Ei bine, designul interior al casei nu poate fi complet fara o atmosferă de pace, iubire, îngrijire și înțelegere între membrii familiei.

5. Nu uitati de plante si flori

Plantele si florile nu ar trebui sa lipseasca din nici o locuinta. Acestea infrumuseteaza spatiul, il fac mai calduros si mai primitor, si iti ofera si tie o stare de bine. Exista atat de multe plante si flori la ghiveci incat cu siguranta nu iti va fi greu sa gasesti ceva pe placul tau. Mai multe idei de amenajare poti gasi si pe libertatea.ro