Femeile care lucreaza intr-un studio de videochat nu se plictisesc niciodata! Intotdeauna apar provocari noi, cerintele membrilor fiind uneori surprinzatoare. Multi barbati apeleaza la aceste servicii din dorinta de a purta discutii interesante cu femei frumoase, dar si pentru a-si indeplini fanteziile.

Activitatea unui model online este placuta, distractiva si plina de surprize! Femeile care lucreaza pentru un studio videochat cu renume au un program flexibil, castiguri fabuloase si beneficiaza de conditii excelente de munca. Daca vrei sa faci videochat pentru a te bucura de avantajele acestui domeniu, atunci ar trebui sa stii si cu ce provocari te vei putea confrunta.

studio videochat

Iata cateva cerinte neobisnuite pe care le-au avut membrii de la modelele Studio 20, cel mai bun studio de videochat din tara:

Emma: “Cea mai amuzanta experienta? Am avut ocazia sa discut cu un membru pasionat de super eroi si benzi desenate. M-a rugat sa imi cumpar revistele lui preferate si sa i le citesc cu intonatie in urmatoarele show-uri private. I-am implinit dorinta si vreau sa zic ca era pur si simplu fascinat! Pe mine ma amuzau replicile pe care trebuia sa le citesc si sunetele pe care trebuie sa le scot, dar am incercat sa raman in pielea personajelor, pentru ca el sa fie multumit.”

Lola: “Sunt atatea experiente de povestit, dar o sa ma rezum doar la admiratorul meu innebunit dupa femeile sportive. La fiecare show privat, isi doreste sa ma imbrac intr-o tinuta sport (colanti si maiou sau bustiera) si sa fac exercitiile pe care mi le dicteaza el. Chiar daca la inceput mi se parea ciudat ca asta isi doreste de la mine, i-am facut pe plac si am reusit sa imi tonifiez corpul datorita lui. Am pielea mult mai ferma acum si am de gand sa continui antrenamentele, chiar daca el nu isi va mai dori asta de la mine!”

Erica: “De cand lucrez intr-un studio de videochat, mi s-au intamplat multe lucruri amuzante, dar cred ca cel mai mult m-am distrat atunci cand un membru mi-a zis sa dansez cu o matura pe mai multe stiluri muzicale. La inceput eram timida, nu stiam cum sa abordez situatia, dar dupa mi-am dat seama ca acesta este un moment in care pot rade cu gura pana la urechi, ceea ce am si facut. Dupa parerea mea, in videochat trebuie sa lasi prejudecatile sau teama ca te vei face de rusine. Membrii sunt diferiti, iar daca poti sa-i faci fericiti, de ce sa refuzi?”

Monica: “Eu am un admirator care s-a ambitionat sa ma invete limba chineza. Eu nu stiam nici macar un cuvant in aceasta limba, asa ca meditatiile au fost de-a dreptul hilare. Imi ieseau propozitii amuzante si radeam amandoi ca doi copii. Ce-i drept, a reusit sa ma invete cate ceva, iar dupa ce se intoarce din concediu, mi-a promis ca o sa reluam cursurile!” (citeste mai multe confesiuni ale modelelor online aici)

Asa cum poti observa, cerintele membrilor sunt diverse, dar, de regula, pot fi indeplinite usor. Iar daca te vei gandi la banii pe care ii poti castiga din aceasta activitate, atunci cu siguranta vei fi motivata sa indeplinesti dorintele admiratorilor tai.

Vino la un studio videochat cu prestigiu si invata secretele succesului in acest domeniu! Vei putea castiga mii de dolari lunar si te vei bucura de avantaje fara egal!