In primul rand, atunci cand incepeti sa cititi in cartile de tarot si ati decis ce pachet rezoneaza cel mai mult cu voi – este foarte important sa gasiti un pachet cu care va conectati si exista o multime de pachete mai intuitive sau mai putin intuitive, in functie de nivelul de experienta in citirea cartilor de tarot.

Urmatorul pas este sa incepeti sa faceti cateva etalari tarot online. In tarot online, pe edestin.ro exista posibilitatea de a etala carti de tarot online gratis si astfel sa incepeti sa invatati cum functioneaza aceasta arta veche de divinatie. 

Tarot online – Cum functioneaza cartile de tarot?

Tarotul a fost folosit de secole ca un instrument de incredere in arta divinatiei. Este o modalitate pentru noi de a ne conecta la Univers si de a discerne ce energii ne influenteaza si, la randul lor, ce energii introducem in Univers si, desigur, sa vedem care vor fi rezultatele. Deci, cartile de tarot sunt doar un instrument pe care il putem folosi pentru a intelege rolul diverselor energii din viata noastra.

Contar asteptarilor, cartile de tarot nu au rolul de a schimba un destin, ci de aanunta ce ne pregateste Universul si de a ne invata care sunt caile cele mai bune de urmat. 

Dar, de asemenea, cartile de tarot ne acorda darul de a vedea energii nevazute care lucreaza in viata noastra si asta le face un instrument atat de puternic. Deoarece, prin cartile de tarot, puteti vedea lumea nevazuta si va puteti planifica viitorul in consecinta. Acestea sunt intr-adevar un instrument excelent pentru a va ajuta sa modelati rezultatele din viata, evitand catastrofele si imbratisand binecuvantarile. Cu ceva practica veti invata si cum sa interpretati cartile de tarot, mai ales daca apelati zilnic la site-uri precum edestin.ro, care ofera etalare tarot online gratis.

Tarot online – Cum sa utilizati eficient cartile de Tarot?

Fiecare carte are propriul sau simbol special, integrat in simbolurile si imaginile de pe cartea de tarot. Majoritatea pachetelor si a etalarilor din tarot sunt insotite de o carte ghid care va va oferi informatii despre semnificatia fiecarei carti, dar acesta este doar inceputul formarii unei idei clare despre ce incearca sa va spuna Universul.

De asemenea, trebuie sa luati in considerare modul de etalare tarot pe care o practicati. Exista o multitudine de etalari tarot pe care le puteti utiliza. Fiecare etalare este conceputa pentru a transmite un alt tip de mesaj. Deci, odata ce aveti o intrebare in minte (care este o parte vitala pentru a obtine o  citire exacta a tarotului), selectarea etalarii potrivite este aproape la fel de importanta. Pozitia fiecarei carti in etalare tarot online este, de asemenea, legata de un sens specific.

Tarot online – Arcana Majora si Arcana Minora

Arcana inseamna mister, iar Arcanele Majora si Minora se refera la diferite tipuri de mistere din viata ta. Arcana Majora reprezinta lectii de viata care nu pot fi usor de evitat sau de modificat. Acestea sunt obstacolele pe care trebuie sa le confruntati si sa le depasiti in calatoria voastra spirituala. Arcana Minora reprezinta evenimente cotidiene pe care le puteti evita daca luati masurile de precautie potrivite. Folosind diferitele Arcane in etalare, puteti afla ce va avertizeaza Universul si cum sa va pregatiti pentru inevitabil, sau sa evitati situatiile inconfortabile cu totul.

Tarot – Cartile de tarot servesc unui scop mai mare

In timp ce unii oameni cred ca aceste carti de Tarot sunt doar un instrument pentru prezicerea viitorului, ele sunt de fapt mult mai mult decat atat. Cartile de tarot servesc unui scop mult mai mare. Ele reprezinta o modalitate pentru tine de a-ti planifica viata.

De exemplu, sa spunem ca va orientati atentia spre o etalare tarot online cu 3 carti, in care extrageti o carte pentru a reprezenta trecutul, prezentul si viitorul relatiei actuale. In pozitia trecuta primesti cartea Indragostitii in pozitie verticala. Cartea din prezent este Diavolul in pozitie verticala, iar in pozitia viitor apare cartea Trei de Cupe inversata. Acum, la prima vedere, aceasta arata ca o etalare nefasta deoarece relatia este condamnata si dragostea pe care ai avut-o candva se pierde pentru totdeauna.

O perspectiva mai profunda in etalare tarot online

Cartea de tarot Indragostitii, in pozitie verticala, in trecutul tau arata ca ai o legatura profunda cu partenerul tau. Diavolul in prezent arata ca treceti prin schimbarile necesare oricarei relatii. Este posibil ca impreuna cu partenerul sa intampinati unele dificultati, dar este timpul sa lasati trecutul in urma pentru a face loc noilor oportunitati. Aceste carti sunt ambele din Arcana Majora, deci nu puteti evita ce este reprezentat de ele.

Ultima carte este insa o carte din Arcana Minora, asa ca durerea si sfarsitul reprezentate de aceasta nu inseamna neaparat ca relatia voastra trebuie sa se termine. Ceea ce s-ar putea intampla aici este ca purtati povara trecutului si, prin urmare, refuzati sa renuntati la ceva care a influentat aparitia primelor carti. Daca mergeti pe acest drum, abia atunci exista posibilitatea ca relatia sa se incheie pentru totdeauna. Mai multe interpretari si etalari tarot online gratis le regasiti pe edestin.ro.