Arup Senapati lucreaza de luni ca medic Covid in statul Assam din nord-estul Indiei. Recent a decis sa danseze pentru un numar popular din Bollywood pentru a-si inveseli pacientii. Videoclipul sau a devenit acum viral, cu 5,3 milioane de vizualizari pe Twitter.

Actorul din Bollywood, Hrithik Roshan, l-a laudat si pe doctor. Dr. Senapati spune ca incercarea sa umila a fost sa-i faca pe pacientii sai sa rada si nu si-a imaginat niciodata ca videoclipul sau va ajunge la atat de multi oameni.

Un videoclip al unui doctor din Assam dansand pe faimoasa piesa Ghungroo a lui Hrithik Roshan in timp ce purta trusa de echipament de protectie personala a devenit viral pe internet si ii face pe oameni sa zambeasca!

Adorabilul videoclip de dans al medicului chirurg ORL Dr. Arup Senapati de la Silchar Medical College a fost distribuit de colegul sau dr. Syed Faizan Ahmad pe Twitter duminica seara. In videoclip, Senapati poate fi vazut imbracat in echipament de protectie complet, in timp ce arata cateva miscari impresionante de dans, inclusiv pasul cu carlig.

„Faceti cunostinta cu colegul meu de serviciu #COVID, dr. Arup Senapati, chirurg ORL la colegiul medical Silchar Assam. Dansand in fata pacientilor cu COVID pentru a-i face sa se simta fericiti. # COVID19 #Assam ”, a scris Ahmad.

Raspunzand videoclipului viral, Hrithik Roshan a aplaudat luni si spiritul pozitiv al doctorului Arup Senapati si a distribuit clipul pe pagina sa de Twitter. Piesa este din blockbusterul razboiului lui Hrithik din 2019.

Spune-i doctorului Arup ca ii voi invata pasii si voi dansa la fel de bine ca el candva in Assam. Spirit grozav ”, a scris el raspunzand la tweet-ul lui Ahmad.