Nu numai femeile gresesc cand vine vorba de o relatie, ci si barbatii. Pentru ca o relatie sa se destrame este nevoie de doi, sau cel putin asa se spune. Si cred ca este adevarat, nu poti distruge o relatie de unul singur, trebuie sa ai ajutor si din partea partenerului. Insa sa vedem care sunt cele mai mari si frecvente greseli pe care le fac barbatii intr-o relatie.

Barbatii nu inteleg diferenta dintre sexe. Si nu ma refer aici la fizic, ci la psihic. Femeile au nevoie de iubire, de tandreturi si de declaratii de dragoste pur si simplu, fara a recompensa partenerul cu sex (de cele mai multe ori barbatii se folosesc de cuvinte frumoase pentru a face sex).

Barbatii ne cred gospodine desavarsite. Poate ca unele dintre noi chiar sunt, insa nu ne bagati pe toate in aceeasi oala. Nu suntem obligate sa avem grija de casa, sa gatim, sa va asteptam cu masa pusa in fiecare seara sau alte treburi casnice. Pentru toate acestea se poate angaja o menajera, iar noi, femeile sa ne ocupam de cariera si de copii.

Barbatii vor egalitate, insa nu ofera acelasi lucru. Barbatul si femeia ar trebuie sa fie egali intr-o relatie. Spun “ar trebui” deoarece asa ar fi ideal, insa nu si real. De fapt, barbatii ne cer sa ii respectam, sa le fim mereu aproape, sa nu le reprosam nimic, sa fim mereu ingrijite, sa nu ii mintim si mai ales sa nu ii inselam. Insa barbatii ne ofera aceleasi lucruri? Raspunsul il stim cu toate!

Barbatii vor mereu sa controleze. Inca de la inceputul relatiei, orice barbat va incerca sa ne controleze. Cu cat vom deveni mai apropiati, cu atat nevoia de a fi in control va creste. Asa ca sa nu te miri atunci cand vrei sa iesi doar cu fetele in oras si iubitul tau se supara pentru ca el nu vrea sa te duci. Vei ajunge sa te indepartezi de toti prietenii doar pentru a-i face lui pe plac, insa el nu se va certa cu niciun prieten de dragul tau.

Barbatii nu isi arata sentimentele. Cea mai mare problema a barbatilor este ca se cred prea “macho” pentru a-si recunoaste sentimentele fata de o femeie. Si din acest punct relatia se duce de rapa. Femeile trenuie sa se simta iubite, iar acest lucru nu se demonstreaza doar printr-un buchet de flori si un mesaj scurt de genul “Te iubesc!” (pe care nu il va rosti niciodata cu gura lui).

Barbatii sunt obsedati dupa sex. Multi barbati vad in femei doar un trofeu pe care trebuie sa il castige. Odata ce si-au indeplinit fanteziile sexuale cu acestea, barbatii vor dori sa treaca la urmatoarea prada. In acest fel, barbatii nu numai ca se joaca cu sentimentele noastre, insa ne calca in picioare si ne considera simple jucarii sexuale pe care le pot folosi oricand, pentru placerile proprii.

Schimbarea comportamentului. Daca iubitul si-a schimbat comportamentul fata de tine in ultima perioada, este un semn clar ca a gresit cu ceva. Inca nu ai aflat despre ce este vorba, insa o vei face curand. Schimbarea totala de comportament (fie devine foarte iubitor, fie foarte distant) ne da foarte mult de gandit.

Cea mai mare greseala: inselatul. Motivele pentru care barbatii inseala sunt diversificate si fiecare are alta scuza. Cel putin in aceasta privinta dau dovada de o imaginatie inegalabila. Insa, cel mai mult ne doare faptul ca suntem luate de proaste, ca suntem inselate chiar sub nasul nostru. Citeste mai multe despre motivele care ii fac pe barbati sa aleaga o alta femeie aici.