Vizita la tehnicianul de unghii nu se termină de obicei cu punerea unei unghii false. Dimpotriva, reprezintă doar baza pentru transformarea unghiilor tale într-o adevărată operă de artă cu diversele servicii suplimentare oferite de stilist.

În funcție de dorințele clientului, dar limitată de starea unghiilor sale, o manichiuristă își poate lăsa simțul artistic să vorbească pentru cele mai extravagante creații cu gel construcție sau pur și simplu să recurgă la cele mai simple metode precum aplicarea unei manichiuri franțuzești sau decorațiuni discrete.

Repararea unghiilor deteriorate

Munca manuală și anumite obiceiuri proaste, cum ar fi rosul unghiilor, cauzează adesea deteriorarea unghiilor naturale. În acest context aplicarea gelului va avea rezultate spectaculoase. Într-adevăr, manichiurista se va ocupa de pilirea zonelor deteriorate pentru a asigura o regenerare mai sănătoasă.

Extinderea unghiei cu șabloane

Când unghiile sunt deteriorate sau dacă clientul nu are răbdarea să aștepte regenerarea lor naturală, este posibil să le prelungești folosind un șablon. Extinderea se realizează înainte de aplicarea gelului.

Manichiura franțuzească

Acest trend, popularizat de actrițele americane, constă în realizarea unei culori diferite pentru vârful unghiei. În cele mai multe cazuri, culoarea aleasă este albă. Acest lucru va da un efect de contrast considerat frumos și estetic. Se pot alege si alte culori mai ales ca este foarte la modă de câțiva ani.

Nail art

Unul dintre cele mai atrăgătoare aspecte ale obținerii unei unghii false este abilitatea de a o decora cu tot felul de modele, strasuri si stickere unghii. Nail Art va permite tehnicianului de unghii să-și lase creativitatea să vorbească pentru a satisface nevoile estetice ale clientului său și pentru a-i oferi o redare unică. Acest lucru îi va permite să iasă în evidență datorită unghiilor sale, care uneori pot fi descrise drept adevărate opere de artă.

Poți aplica singur o unghie cu gel?

Deși este întotdeauna indicat să apelezi la serviciile unui tehnician de unghii ( ea este pregătită pentru asta) pentru instalarea unghiilor false cu gel, trebuie să știi că este posibil să le aplici singură. Din motive întemeiate, amatorii pot obține truse personale pentru aplicarea gelului. Există mai multe pe piață cu pensule, pile, gel și lampă UV.

Pe de altă parte, ar trebui să primești sfaturi de la manichiuristă pentru a cunoaște cele mai bune mărci pentru a nu avea rezultate catastrofale.

Întreținerea unghiilor cu gel

Având în vedere că unghiile cresc constant și că viața de zi cu zi tinde să deterioreze unghiile, întreținerea joacă un rol esențial în menținerea manichiurii frumoase.

Dacă primești unghii cu gel, le poți întreține în mod natural, la fel ca unghiile tale adevărate. Poți să le pilești, să le lăcuiești și să le scurtezi. Desigur, trebuie avut grijă să nu le deteriorezi prin pilire sau tăiere mai mult decât este necesar.

Sursa foto: freepik.com