Nu a fost niciodata declarat in mod explicit, dar este destul de evident ca majoritatea actelor sexuale sunt mai placute pentru un partener decat pentru celalalt. Merge astfel: manual? Mai placut pentru receptor. Oral? Mai placut pentru receptor. Penetrarea? Mai placuta pentru penetrator. Dar exista un act sexual care (cel putin in teorie) este la fel de placut pentru ambele parti. Si asta este pozitia 69.

Este o pozitie sexuala care nu poate fi pentru toata lumea, in acest sens fiind vorba despre conceptiile pe care le au diferiti parteneri despre sexul oral. Totusi, daca esti singur, un site de escorte este ideal pentru a incerca pozitia 69, iar pe https://www.fb69.net/ veti gasi o varietate de optiuni.

Ce inseamna 69?

Teoriile abunda asupra originii termenului, dar indiferent daca credeti ca a fost inventat in 1969 sau nu, faptul ca numerele aproximeaza vizual ceea ce se intampla de fapt este destul de potrivit.

69 se refera la o pozitie de sex oral in care ambii parteneri isi pot da unii altora placere orala. Corpurile sunt inversate ca un 6 si un 9. 

Desi teoretic este posibil ca trei sau mai multe persoane sa se angajeze in administrare orala simultana, adaugarea partenerilor din primele doua face ca intreaga operatie sa fie mult mai complicata. In centrul sau, 69 este intr-adevar doar o pozitie sexuala pentru doua persoane.

Sfaturi pentru un 69 corect

Nu exista nici un mod corespunzator pentru 69 – faceti doar ceea ce se simte bine pentru voi si partener. S-ar putea sa constatati ca folosirea atat a mainilor, cat si a gurii va va permite sa va ridicati in aer si sa va bucurati mai mult de experienta pozitiei 69.

Daca exista ceva care functioneaza pentru tine si partenerul tau, atunci pozitia 69 este mai mult decat potrivita. Dar daca esti un incepator care cauta sfaturi specifice, exista cateva lucruri de luat in considerare. Pentru inceput, ca in cazul oricarui sex oral, nu este o idee proasta sa faci un dus inainte, astfel incat partenerul tau sa se joace cu organele genitale curate (daca nu o prefera in mod special atunci cand esti transpirat … fara judecata aici). De asemenea, daca nu sunteti sigur de starea de sanatate a celuilalt, utilizarea protectiei (prezervative) este o miscare inteligenta care poate reduce drastic probabilitatea de a lua o infectie.

Beneficiile pozitiei 69

Dincolo de punctele minunate pe care le obtii pentru ca practici o pozitie cu o reputatie infama, care sunt beneficiile reale ale pozitiei sexuale 69? In primul rand, aceasta pozitie implica sex oral. Deci, daca nu urasti in mod special oralul, e posibil sa te bucuri macar putin. 

Daruiesti si primesti simultan, asa ca daca iti doresti sa ai parte de un sex rapid benefic pentru amandoi, pozitia 69 este ideala. Poate fi incitant sa oferi placere in timp ce o primesti. S-ar putea sa traiesti sentimente de imputernicire in a-ti stimula partenerul in timp ce el face acelasi lucru pentru tine. 

Asadar, daca sunteti o persoana care se simte inconfortabil cu sexul oral traditional – fie daruind sau primind – pentru ca simte o presiune prea mare, 69, care este mai putin axat pe orgasm si mai reciproc, ar putea fi exact ceea ce aveti nevoie. De asemenea, din moment ce sunteti aliniati, se poate simti mai intim decat pozitiile traditionale de sex oral, unde partenerii sunt adesea mai putin conectati fizic.

Variatii ale pozitiei 69 – clasic si lateral

In pozitia 69 clasica, partenerul mai mare si mai greu se afla pe spate, in timp ce partenerul mai mic si mai usor este deasupra, fie intins pe pieptul partenerului, fie propulzandu-se in genunchi si / sau pe coate. Partenerul de jos poate apuca fesele partenerului de sus pentru stabilitate.

69 lateral

O varianta mai putin obisnuita, dar totusi destul de simpla, a pozitiei 69 este sa o faci lateral. Aceasta este o optiune buna daca niciun partener nu poate sustine greutatea celuilalt, daca aveti de-a face cu o suprafata mai subtire in care partenerul de deasupra nu si-a putut extinde complet genunchii sau pur si simplu daca doriti sa experimentati un alt mod de 69. Functioneaza in esenta la fel ca un traditional 69, cu exceptia faptului ca ambii parteneri sunt intinsi pe o parte.