Elevii isi scriu mesaje de ramas bun pe tricouri. Pentru a-si aduce aminte cu drag de colegii cu care si-au petrecut ani intregi la scoala, elevii clasei a VIII-a A, de la Colegiul „Zinca Golescu“ au sarbatorit intr-un mod inedit.

Si-au lasat mesaje frumoase pe tricouri, semnaturi, autografe. Au lasat rivalitatile la o parte, care probabil existau in timpul anului scolar intre anumiti elevi, si s-au unit spunandu-si cuvinte frumoase si lasandu-si unii altora mesaje de care peste ani si ani sa isi aduca aminte cu drag. „Stii ca mai de mult te-am enervat, dar acum s-au dus toate!“S-au gandit sa faca ceva inedit de care sa isi aduca aminte peste ani si ani. Astfel, elevii clasei a VIII-a A, de la Colegiul „Zinca Golescu“ s-au distrat ieri, intr-o sala de clasa intr-un stil aparte.

S-au simtit ca niste adevarate vedete si au dat autografe. Dar nu orice fel de autografe, deoarece ele veneau din inima, ca de la coleg la coleg. Desi unii au mai stat certati cand si cand pe parcursul anului, si-au exprimat regretul pentru toate cele ce au fost mai urate intre ei si au transmis mesaje frumoase. Textele au fost scrise pe tricouri in culoarea alb. Fiecare dintre ei si-au lasat mesaje, unii de dragoste, altii de prietenie, unii dintre cele mai cool, iar altii dintre cele mai simple, dar sincere.

Pentru a va zugravi o parte din acest episod va transmitem care au fost cateva dintre mesajele scrise pe tricouri, pe langa desenele ciudate si inimoarele colorate: „succesuri!!! (apropo de modul in care s-a exprimat fiica presedintelui, EBA); „nu te voi uita niciodata“; „cea mai buna prietena“; „s-ar putea sa nu ne mai vedem niciodata, dar inainte de toate vreau sa te asigur ca nu te voi uita niciodata… si stii ca de mult te-am enervat, dar acum s-au dus toate“; „pentru cea mai draguta fata“; „pentru modelul clasei noastre!“; „succes in viata“; „cea mai tare vecina“; „Guta, multa bafta!“; „Best boss“, etc.Vrea sa devina judecator la Haga, deoarece comportamentul o ajutaDesi au terminat doar clasa a VIII-a, multi dintre elevi au ganduri marete si visuri pe masura.

Stiu inca de pe acum ce isi doresc sa ajunga in viata si de asemenea cum anume se vor comporta in societate. Cristina, una dintre elevele clasei a VIII-a A, de la „Zinca Golescu“, vrea sa ajunga un judecator, dar nu unul oarecare, ci la Haga. „Este un vis de-al meu si am si comportamentul ideal pentru meseria asta. Asta o sa ma fac eu.“, a spus eleva incantata de alegerea sa. Miruna se viseaza a fi un viitor proprietar al agentiei de turism Discovery, iar Catalinei ii place sa scrie si s-a gandit ca va ajunge o reputata scriitoare sau jurnalista. Cristina este supra-numita „eminenta clasei“, asta pentru ca a avut intotdeauna cele mai mari note si isi poate indeplini orice vis atunci cand vine vorba de o posibila meserie pe care si-ar alege-o.