Chiar si cu toata tehnologia care ne conecteaza, gasirea unui partener poate fi totusi o provocare. De fapt, poate chiar face ca intalnirea cu cineva sa fie mai confuza! Drept urmare, multi se intreaba cum si unde sa intalneasca femei sau barbati pentru intalniri.

Din fericire, intrebarea a fost studiata cu atentie. Raspunsul, insa, pare sa se schimbe in functie de intalnirile personale si de obiectivele relatiei. Prin urmare, pot exista mai multe locuri bune pentru a intalni baieti si fete din bucuresti – in functie de exact ceea ce doriti.

Cele mai bune moduri si locuri pentru a cunoaste oameni

Dupa cum arata cercetarea, exista o serie de locuri si modalitati de succes de a cunoaste oameni. Prin urmare, cum si unde sa intalnesti femei sau barbati poate depinde de propriile obiective de relatie, de nevoi si de preferinte. Iata cateva orientari generale:

Pentru relatiile pe termen lung, poate doriti sa cautati sa intalniti pe cineva in timpul vietii de zi cu zi – in special printr-o activitate religioasa, spirituala sau educativa. Acest lucru poate ajuta la cresterea satisfactiei si longevitatii relatiei. Probabil, asemanarile ii ajuta si pe parteneri sa stabileasca o conexiune mai profunda si sa impartaseasca cu recunostinta unul cu celalalt. Compatibilitatea religioasa si spirituala poate reduce, de asemenea, probabilitatea de a insela si a infidelitatii. Astfel de relatii pot necesita insa auto-introduceri. Drept urmare, este posibil sa trebuiasca sa depasesti anxietatea, sa inveti sa spargi gheata si sa ceri ce vrei (chiar si indirect) pentru a incepe o interactiune.

Pentru relatii pe termen scurt si sex, poate doriti sa cautati pe cineva in timpul vietii de noapte – in special la baruri, cluburi si restaurante. Persoanele din astfel de locuri pot avea mai multe sanse sa aiba si obiective sexuale si pe termen scurt similare. De asemenea, barurile si cluburile pot oferi o sansa mai mare de a deveni observati, flirtati si atingeti pentru a construi atractie sexuala. Astfel de intalniri pot necesita totusi auto-introducere. Prin urmare, este posibil sa trebuiasca sa depasesti anxietatea, sa inveti sa spargi gheata si sa ceri ce vrei  sa incepi o interactiune. 

Pentru preferinte si nevoi mai specifice, va recomandam sa cautati pe cineva online sau prin intermediul prietenilor. Intalnirile online pot fi deosebit de eficiente atunci cand sunteti izolat geografic sau social – sau cand partenerii care se potrivesc preferintelor dvs. sunt putini. Mai mult, prietenii care au deja preferinte sau nevoi similare, in special cei dintr-o anumita comunitate sau grup, pot fi, de asemenea, o buna sursa de introducere a noilor parteneri. De asemenea, daca sunteti timid din punct de vedere social, poate fi mai confortabil sa cautati intalniri online sau sa fiti prezentat prin intermediul prietenilor. Astfel, crearea de retele cu persoane cu afectiuni similare, atat online, cat si in viata reala, poate fi cheia pentru a gasi iubirea specifica pe care o cauti.

Intalnirea cu un potential partener de relatie nu trebuie sa fie confuza sau provocatoare, mai ales atunci cand aveti in vedere un anumit scop. Veti avea adesea cel mai bun succes atunci cand va uitati in locurile si modalitatile care va vor pune in legatura cu oamenii cu ganduri similare. Mai exact, relatiile pe termen lung se gasesc adesea cu altii care se concentreaza pe activitati religioase, spirituale sau educationale similare pe termen lung in viata lor de zi cu zi. In schimb, relatiile pe termen scurt si cele sexuale pot fi gasite cel mai bine cu altii care au o emotie si o placere imediate in minte – de obicei in viata de noapte a barurilor, cluburilor si restaurantelor. In cele din urma, gasirea unor preferinte si nevoi specifice relatiei poate fi adesea realizata prin retea cu altii care sunt compatibili in aceste moduri – fie online, fie prin intermediul grupurilor sociale.