Cele mai bune preturi ale criptomonedelor astazi: Ethereum, Dogecoin, Polkadot castiga pana la 7%. Criptomonedele majore au prezentat semne puternice de recuperare astazi dupa o cadere accentuata ieri. Majoritatea primelor 10 monede digitale tranzactionau mai mult la ora 9.30 IST.

Majoritatea primelor 10 monede digitale tranzactionau mai mult la ora 9.30 IST. Dogecoin si Polkadot au castigat pana la 7% fiecare. Capul pietei criptografice globale a scazut la 1,21 trilioane de dolari, o crestere de 1,95 la suta in ultima zi. Volumul total al pietei criptografice din ultimele 24 de ore a fost de 59,82 miliarde de dolari, dupa un declin de 358%. Ultimele 24 de ore au fost foarte volatile pentru piata criptomonedelor. Volumele tranzactionate au crescut, confirmand vanzarea de panica. Cu toate acestea, multe monede alt au aratat o recuperare marginala.

Sapte din 10 investitori institutionali se asteapta sa investeasca sau sa cumpere active digitale in viitor, desi volatilitatea preturilor este principala bariera pentru noii intrati, a constatat un studiu realizat de compania criptomoneda a Fidelity.

„Bitcoin si Ether au scazut ambele sub nivelurile lor de asistenta cruciale. Bitcoin scazand sub nivelurile medii mobile pe termen lung de 50 de saptamani a declansat un impuls urcant masiv pe piete „, Edul Patel, CEO si cofondator al Mudrex.

„Majoritatea celor din Altcoins au aratat scaderi procentuale de doua cifre. Cu toate acestea, a existat o oarecare usurare pentru piata criptografica mai tarziu in timpul sesiunii „, a adaugat el.

Inapoi acasa, biroul pentru impozitul pe venit a cautat toate detaliile comerciale de la schimburile de criptomonede, impreuna cu situatia financiara a acestora, pentru a prinde profiturile obtinute pe parcursul intregului an in netul de impozite.

Cu o saptamana in urma, departamentul de impozite pe venit (IT) a trimis notificari la cel putin trei burse, cerandu-le sa impartaseasca toate intrarile de registru pentru a afla pretul, timpul si numarul de monede vandute de un comerciant.

BTC a luat o bataie saptamana aceasta, deoarece a scazut sub 31.000 de dolari luni seara. Acest lucru vine dupa deblocarea actiunilor in tonuri de gri, care a avut loc duminica.

De atunci, a depasit in continuare nivelurile cheie de asistenta la 30.000 de dolari si a scazut la un minim de 29.301 dolari marti seara. De asemenea, activul nu a beneficiat de volume, motiv pentru care nu este in masura sa-si invinga rezistenta si sa asiste la orice fel de raliu.

Bitcoin a tranzactionat lateral intr-o gama larga de la 31.000 dolari la 36.500 dolari in ultimele saptamani. In aceasta saptamana, activul a inregistrat o scadere dezavantajata, dar cu volume mici.

BTC are un sprijin puternic la 28.800 USD (minimul anterior). Daca mentine nivelul de sprijin pe o baza de inchidere, atunci ne putem astepta la o raliere de ajutor. Altfel s-ar putea sa vedem o noua scadere, iar preturile ar putea aluneca la urmatorul nivel de asistenta de 24.300 USD.

Niveluri majore:
Suport: 28.800 USD, 24.300 USD
Rezistenta: 31.000 USD, 36.500 USD