Inceputul unei relatii este uimitor. Dar de multe ori, relatia incepe sa se schimbe mai tarziu. Lucrurile pe care le iubeati la partener incep sa va enerveze. Acesta nu mai asculta. Nu par interesat sa va satisfaca nevoile. Nu se mai simte reciproc. Care este problema aici? Cu totii vrem sa stim cum sa facem dragostea sa dureze.

Invata cum sa ai o relatie armonioasa

Toata lumea vorbeste despre sentimente, dar este esential sa inveti erorile pe care oamenii le fac in gandire atunci cand vine vorba de dragoste. Si nu, nu doar gandirea partenerului tau ci si a ta. Asadar, sa aflam din acest link care sunt aceste erori si cele trei moduri de a le repara, astfel incat sa puteti avea o relatie fericita si iubitoare.

De unde ar trebui sa incepem? Ei bine, ar trebui sa inveti cum sa citesti gandurile celuilalt. Ar trebui sa il cunosti mai in profunzime pentru a stii exact ce simte si ce vrea. Si nu ne referim aici la nu stiu ce lucruri complicate ci la lucruri simple, de zi cu zi.

Din dragoste nu este niciodata suficient: modul in care cuplurile pot depasi neintelegerea:

Cand asteptarile mari ale sotilor sunt neindeplinite, ei sunt predispusi sa sara la concluzii negative despre starea sufleteasca a partenerului si starea casatoriei. Bazandu-se pe ceea ce se refera la citirea mintii, sotul deziluzionat sare la concluzii negative cu privire la cauza necazului: „Ea actioneaza in acest fel pentru ca este ticaloasa” sau „El este asa pentru ca este plin de ura”.

Interpretarea motivelor unui partener in acest fel este plina de pericol, pur si simplu pentru ca nu putem citi mintea altor oameni. Te-ai intrebat vreodata de ce betivii intra in atatea lupte? Cercetarile arata ca alcoolul ne creste credinta ca altii au facut lucrurile in mod intentionat. Cineva s-a lovit de tine? Nu a fost o greseala inofensiva, a fost lipsa de respect. Si de multe ori toti actionam ca betivi in relatiile noastre. Presupunem ca erorile benigne sunt semne uriase ca cineva nu ne iubeste.

Este important sa practicam empatia

Nu putem cunoaste niciodata cu adevarat starea sufleteasca – atitudinile, gandurile si sentimentele altor oameni. Depindem de semnale, care sunt frecvent ambigue, pentru a ne informa despre atitudinile si dorintele altor oameni. Folosim propriul nostru sistem de codificare, care poate fi defect, pentru a descifra aceste semnale. Intra pe matrimoniale Ialomita si cunoaste si alti oameni.

In functie de propria noastra stare de spirit la un moment dat, putem fi partinitori in metoda noastra de interpretare a comportamentului altor persoane, adica modul in care decodam. Gradul in care credem ca suntem corecti in divizarea motivelor si atitudinilor altei persoane nu are legatura cu exactitatea reala a credintei noastre. In unele cazuri, probabil aveti dreptate, dar cu cat o relatie este mai intima, uneori cu atat este mai probabil ca oamenii sa se inteleaga gresit.

Flexibilitatea este esentiala in cuplu

In relatii stranse, suntem mai putin flexibili in utilizarea sistemului nostru de codificare decat in ​​situatii mai impersonale. De fapt, cu atat o relatie mai intensa, cu atat este mai mare posibilitatea neintelegerii. Mai mult decat orice alta legatura intima, casatoria prezinta oportunitati continue pentru inselaciunea semnelor.

Relatia dvs. de matrimoniale Ialomita poate avea depresie clinica. Da, relatiile pot avea tulburari psihologice la fel ca oamenii. Cand indivizii se gandesc negativ si isi asuma ce e mai rau, se numeste depresie. Si cand faceti acest lucru intr-o relatie, aceasta are aceleasi consecinte negative.

Cuplurile aflate in dificultate reactioneaza adesea de parca ei insisi ar avea o tulburare psihologica. Pentru ei, credintele lor sunt reale, mintile lor sunt deschise. De fapt, au minti inchise si o perspectiva inchisa in ceea ce priveste partenerul lor. Cand te indragostesti pentru prima data, cealalta persoana nu poate face rau. Si se simte atat de bine. Si aceasta este de fapt o perspectiva sanatoasa.