Te apropii de acea varsta cand oamenii incep sa barfeasca despre faptul ca nu gasesti un sot. Si chiar esti frustrata de asta. Ar putea fi momentul in care inveti cum poti gasi un sot rapid si cu succes. Cu aceste sfaturi, iti vei putea gasi cu siguranta sotul.

1. Nu fi pretentioasa la prima intalnire

Aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care ai putea sa o faci si motivul pentru care inca mai cauti sa fie sotul tau. Sunt prea multe femei care judeca un barbat prea repede. Doar pentru ca nu poarta costum, nu inseamna ca nu are grija de el insusi. Sau, daca poarta adidasi, ca nu isi poate permite altceva sau ca nu este bogat.

 

2. Stii ce vrei de la sotul tau?

Nu-ti vei putea gasi sotul daca nu stii ce vrei de la un barbat. Trebuie sa stii ce vreai tu inainte de a sti ce sa ceri de la un sot. Trebuie sa fie prietenos si un domn? Sau, ar trebui sa fie dur si petrecaret? Acestea sunt lucrurile pe care trebuie sa le cunosti inainte de a incepe sa cauti sotul. In caz contrar, vei esua, de fiecare data.

 3. Afla cum sa cochetezi cu barbatii

Acesta este un fapt. Daca vrei sa-ti gasesti sotul rapid si cu succes, atunci trebuie sa inveti cum sa flirtezi. Daca stai la un bar si te prefaci ca nu vezi pe nimeni acolo, atunci nu vei putea sa intalnesti pe nimeni in felul acesta. In momentul in care incepi sa cochetezi si sa dai semne ca esti interesata, vei incepe sa intalnesti mai multi barbati si vei putea sa-ti gasesti viitorul sot, mult mai repede.

 

4. Varsta potrivita pentru a gasi un barbat

Unii oameni spun ca varsta perfecta este dupa 30 de ani. Singurul lucru pe care trebuie sa il intelegi este ca atunci cand treci peste 30 de ani, nu inseamna ca imbatranesti. Inseamna doar ca esti acum suficient de matura pentru a gasi sotul potrivit si pentru a te asigura ca vei avea o casatorie de succes. Casatoriile cuplurilor tinere au sanse mai mici de a avea succes.

 

5. Trebuie sa socializezi ca sa-ti gasesti sufletul pereche

Stand acasa si doar visand sa-ti gasesti sotul rapid si cu succes, nu te va ajuta. In niciun caz viitorul tau sot nu va cadea din cer. Trebuie sa iesi din casa si sa socializezi. Il poti cauta online pe matrimoniale online Cluj, sau din orasul in care locuiesti, sau poti incepe sa mergi la cluburi de noapte si baruri. In momentul in care incepi sa iesi cat mai mult, vei vedea ca este mult mai usor sa cunosti oameni noi si sa mergi la intalniri pentru a-ti gasi partenerul. Iar pe Elle.ro te poti informa mai bine inainte de-a iesi din casa cu scopul de-ati gasi printul.

 

6. Fii cu mintea deschisa. Nu toti barbatii sunt la fel

Iubitul tau anterior probabil a fost nedrept cu tine, si ai fost ranita foarte rau. Asta nu inseamna ca urmatorul barbat va fi la fel. Trebuie sa te asiguri ca pastrezi mintea deschisa ca sa poti sa ii oferi urmatorului barbat sansa de-a te cuceri. Daca descoperi ca te intalnesti cu acelasi tip de barbati si continui sa fii ranita, trebuie sa schimbi strategia imediat si sa incepi sa cauti barbatul viselor tale in alte locuri decat cele anterioare

 

7. O femeie prietenoasa atrage barbatii

Daca nu esti una dintre cele mai prietenoase femei de pe planeta, e posibil ca nu vei intalni usor baieti noi cu care sa iesi la prima intalnire. Barbatii, toti barbatii sunt atrasi de o femeie prietenoasa si zambareata. Nu vor sa fie cu cineva care nu-i intelege glumele, mai ales daca esti printre prietenii lui. In momentul in care stai la un bar si te asiguri ca esti prietenoasa cu toata lumea de acolo, vei incepe sa cunosti oameni noi si, cu siguranta, vei gasi viitorul sot.