E vara, e soare, e timpul sa iesim din casa! Daca te-ai saturat de tot ce inseamna conventional, eu iti propun o alta metoda de a-ti petrece timpul liber: teatru in autobuz.

Proiectul se numeste “Teatru mobil” si a fost pus in practica de catre campania Grolsch – “Change the city with creativity”, care si-a inceput deja activitatea si se va incheia pe 23 ale lunii iulie.

Realizat in parteneriat cu “Lorgean theatre”, proiectul “Teatru mobil” este un festival de teatru in autobuz, care cuprinde in desfasurator reprezentatii ale mai multor piese.

Cand? De marti pana sambata, la orele 19:00 si 20:00.Unde? Autobuzul Groksch pleaca din statia din dreptul Hanului  lui Manuc, Bucuresti.Cum fac rost de bilete? Daca ideea de treatru in autobuz te atrage, atunci afla ca poti participa la un asemenea eveniment doar daca iti faci rezervare pe pagina de Facebook a celor de la ExperimentalistRO.Ce piese pot vedea? Vei avea ocazia sa iti alegi una dintre cele 11 piese de mai jos:

“Nebuna Lucida” de Matei Visniec, cu Raluca Aprodu“Monoloagele Vecinului 1″ de/cu Laurentiu Banescu“Monoloagele Vecinului 2″ de/cu Laurentiu Banescu“Omul pubela” de Matei Visniec cu Alexandru Robert Nagy“Omul cu calul” de Matei Visniec cu Pavel Stefan“Copii rai” de Mihaela Michailov, cu Katia Pascariu, regia Alexandru Mihaescu“Iluzionistul” de Matei Visniec, cu Alexandru Hutuleac“In orasul asta sunt Bentleyuri albe” de Alex Fifea si Vera Ion, cu Andrei Ionita“Consola”, adaptare dupa Neil La Butte, traducerea Mihaela Sirbu, cu Rolando Matsangos si Radu Iacoban“Activitate extraterestra”, concept si interpretare: Alexandra Pirici“Oracol” de Rucsandra Pop, cu Gratiela Badescu, Avieritei Andra-Aida si Teodora Bobes

Pe parcursul acestei luni, cele 11 piese se vor juca de apoximativ 40 de ori, pana pe 22 iulie. Asa ca nu rata ocazia de a vedea si altceva!

Si pentru ca am amintit de campania Grolsch – “Change the city with creativity”, trebuie sa stii ca aceasta include si un altfel de proiect si anume, “Cinema la metrou”.

Daca si luat in ultimele zile metroul de la Piata Victoriei spre Piata Romana, atunci cu siguranta ai avut ocazia sa urmaresti banda marcata cu Grolsch, lipita pe jos, la marginea peronului, care conduce pasii trecatorilor pana in dreptul panoului pe care se proiecteaza scurtmetraje alese de organizatorii ShortsUP.