Folosirea decoratiunilor intr-un mod corect si in locul potrivit si fara a va incalca gusturile personale, va poate consolida propria energie, va poate pune in evidenta propria personalitate.

Faptul ca exista diferente de gen este evidenta, de asemenea, inegalitate, dar ceea ce nu putem face este sa concuram cu ele, ci sa cautam puterea noastra interioara pentru a ocupa locul dorit de noi in lume.

Folosim Feng Shui , o stiinta care studiaza mediul nostru, casa noastra, astfel incat tot ceea ce avem in el, cum ar fi mobilier, picturi, covoare, plante si alte obiecte decorative, culori si materiale, bine combinate si in locatia corecta, generati o energie pozitiva, o atmosfera de liniste si pace , care face ca viata noastra sa fie si ea in echilibru sau mai prospera .

Sfaturile pe care le vei vedea mai jos sunt valabile daca locuiesti singur, in cuplu, cu copii, cu bunica etc. Orice forma de coexistenta este valida si sunteti de acord sa lucrati cu Feng Shui .

Sunteti o femeie care trebuie impartita pentru munca, familie, mancare, casa, prieteni, sef, cumparaturi si majoritatea lucrarilor casnice? Dar si tu? Cand a fost ultima data cand ai petrecut 30 de minute doar pentru tine?

Sunt sigur ca multi dintre voi vor fi in continuare in cautarea acelor 30 de minute in trecut … si memoria nu le poate localiza in mod clar. Cum te poti rasplati cu Feng Shui, usor si fara costuri?

Ce va pasioneaza, dar nu va puteti petrece timpul

Inainte de a raspunde la aceasta intrebare, ar trebui sa reflecte asupra a ceea ce iti place sa faci si niciodata nu ai timp pentru asta. Poate va place sa decorati, sa restaurati mobilierul, sa cititi, sa faceti prajituri delicioase … sau poate ca preferati cusutul, yoga, sau va place sa faceti coliere, sau sunteti un fan al plantelor si aveti si o mana buna cu ele. Sau poate ca nu meditati atat cat v-ati dori, deoarece nu puteti fi niciodata singur.

Multe persoane care m-au contactat, care au avut unul dintre aceste hobby-uri si nu le-au facut din lipsa de spatiu , dupa ce au analizat casa pe care am reusit sa o gasim sau sa le cream acel loc, astfel incat sa poata face ceea ce le place mai mult .

Creati-va spatiul fericirii acasa

Un spatiu, mic sau mare, privat sau partajat, dar important este ca puteti desfasura acea activitate care va ofera tocmai fericire. Uneori trebuie doar sa privesti casa cu ochi noi, sa iesi din schema actuala si sa fii deschis la schimbare.

Ai o camera de oaspeti, dar ai oaspeti doar 2 zile pe an? Poate aveti o camera neutilizata pentru ca aveti suficient spatiu? Sau o magazie?

Gandeste-te cu intelepciune. Toate acestea pot fi transformate in spatiul tau de fericire : camera de oaspeti care este 363 de zile neutilizata, cu siguranta este foarte frumoasa, ai decorat-o cu toata dragostea … dar ceea ce nu ti-au spus pana acum este faptul ca nu este folosita in mod regulat va fi lipsit de energie. Si o camera fara energie te scade din propria ta, te poarta afara, te devitalizeaza.

Ce se intampla cu o camera goala? La fel ca in cazul precedentului sau mai mult, deoarece vor fi de 365 de zile fara utilizare.

Puterea de blocare a incaperilor de depozitare

In ceea ce priveste camera de depozitare , problema este diferita. Primul lucru este numele. Daca am cauta definitia unei camere de depozitare, am vedea ca se numeste camera, camera sau mansarda destinata gunoiului care nu este folosit. Intrebarea mea in aceste cazuri este daca nu folositi ceva, pentru ce va pastrati? Si apare „doar in caz …” suna familiar? Ei bine, „doar in caz” nu sunt foarte prietenosi cu Feng Shui. Pentru ca este dovedit ca mai mult de 95% dintre ele nu sunt niciodata folosite din nou.

Tot ce ai in camera de depozitare, in timp ce este cu tine, blocheaza energia casei tale

Sunteti unul dintre cei care au inca cutii nedeschise de la ultima mutare sau reforma?

Daca ati raspuns da: puteti deja sa le cautati si sa le aruncati direct fara sa verificati , pentru ca va asigur ca, desi le-ati ambalat foarte bine, acum nu va sunt utile, dar le-ati folosi.

Tot ce ai in camera de depozitare, in timp ce este cu tine, blocheaza energia casei tale. Deoarece aceste locuri sunt de obicei pline de obiecte si, intrucat nu sunt folosite, ele sunt inca acolo, toate la un loc, aglomerate impreuna, genereaza acest blocaj . Ca si cum ai pune un polvoron intreg in gura; ca atunci cand doriti sa mestecati este imposibil sa o faceti din cauza aglomerarii care apare in gura.

Sfatul meu este sa schimbi mai intai numele acelei camere . In locul unei incaperi de depozitare, poate fi camara, unelte, gradinarit, pictura, camera de creativitate … si de ce nu … sala de bucurie.

Acesta este primul pas. Atunci scapa de tot ce nu este util , de ceea ce nu vei mai folosi niciodata, de ceea ce pastrezi doar in caz, de ceea ce este rupt si nu are nicio rezolvare. Puteti sa-l vindeti, sa-l donati sau sa il dati, dar trebuie sa plece in afara casei.

Ce se intampla daca nu aveti nicio camera convertibila in spatiul dvs. de fericire posibil?

Cu experienta mea stiu ca exista intotdeauna un plan B, o optiune care nu este prima la care ne gandim, dar care este valabila si ea.

Pentru ca, chiar daca este la sfarsitul noptii, cand copiii se imbaiaza deja, iau masa si se culca, iti pregatesti perfuzia preferata, aprinzi o tamaie si iti petreci 30 de minute cu gandurile, cu cititul tau preferat sau cu orice ai vrea.

Sunt sigur ca vei putea sa pui in practica unele dintre aceste optiuni care te vor face sa te simti mai confortabil cu tine, ca vei petrece mai mult timp, vei avea grija de tine si, in consecinta, vei fi intarit, mai calm sau mai puternic, imputernicit sa ajungi. unde vrei sa mergi.