O fi Monica Gabor inspirata atunci cand isi alege iubitii, si ne referim aici la forta lor financiara, insa atunci cand vine vorba de afaceri, fosta doamna Columbeanu mai are multe de invatat. Romanca si iubitul ei chinez, Mr. Pink, au pierdut controlul asupra marcii Mr. Pink in Europa, detinatorul acesteia fiind nimeni altul decat Ionut Dojana, fostul avocat al lui Moni.

Marca “Mr. Pink” a fost inregistrata in Romania, la OSIM, pe numele casei de avocatura, la finalul anului trecut, cand Dojana inca ii mai reprezenta interesele Monicai in procesul cu Irinel Columbeanu. Relatiile dintre cei doi s-au racit, insa, cu patru luni in urma, cand Moni a nesocotit sfaturile juridice ale lui Dojana. Acesta i-a atras atentia ca a gresit, prin intermediul unei emisiuni de televiziune, iar tanara a decis sa-si caute un alt avocat. Intamplator sau nu, Ionut Dojana inregistra brandul “Mr. Pink” intr-un registru al marcilor din Uniunea Europeana (valabil pe toata suprafata Europei), la cateva zile dupa aceasta “ruptura”. “E adevarat, noi detinem in prezent marca, insa vorbim aici de un demers pe linie comerciala. Au existat intalniri intre partea americana si un grup de investitori romani, pe care ii reprezint. Din pacate, doamna Monica Gabor nu a mai dat nici un semn de viata de cand a plecat in Statele Unite, iar discutiile au stagnat”, ne-a declarat in exclusivitate Ionut Dojana.

Conform avocatului, partea romana era pregatita sa suporte toate cheltuielile legate de transport si marketing pentru bautura “Mr Pink”. “Ar fi trebuit sa fie distribuita in lantul de magazine Mega Image. Noi incepusem demersurile pentru rebranduirea acestei bauturi si ne ocupasem de analizele chimice obligatorii pentru orice produs care intra in Uniunea Europeana. Am ajuns, practic, la momentul in care ar fi trebuit sa semnam un contract ferm cu americanii, insa discutiile au stagnat din cauza Monicai”, ne-a mai spus avocatul.Ipoteza conform careia Moni a cedat, cu acordul iubitului ei chinez, drepturile asupra acestei marci lui Dojana, in locul unui onorariu, nu a fost comentat de avocat. “Sunt lucruri confidentiale, nu va pot raspunde la aceasta intrebare”, spune acesta. Presa a mai vorbit in trecut despre un astfel de deal, prin care, in locul banilor, Moni urma sa-i cedeze lui Dojana drepturile asupra unei carti autobiografice.

“Mr. Pink” a devenit, in America, un business de zeci de milioane de dolari. Brandul a devenit sponsor oficial al echipei de basseball din Los Angeles, iar vedetele americane se ingramadesc sa se pozeze cu o doza din resprectiva licoare. Recent, Mr. Pink a fost lansata si in China, cu posibilitati de extindere in tarile din Asia. Din pacate, Europa va ramane un teritoriu intrezis pentru Mr Pink, cel putin pana cand Moni nu va reveni la sentimente mai bune fata de avocatul ei.