Moartea uneia dintre cele mai cunsocute cantarete din Romania, Madalina Manole, a lasat in urma multa durere in sufletul familiei sale, a parintilor, a sotului si a copilasului care incepe sa creasca si sa-si strige mama in orice clipa a zilei. Tristetea nu a fost insa singurul lucru pe care l-au impartit membrii familiei regretatei artiste ci si multe cuvinte grele si acuzatii de o parte si de alta a taberei cu privire la vionavatul real pentru care vedeta a ajuns sa-si puna capat zilelor in urma cu doi ani. Insa lucurile nu au stat dintodeauna asa, desi parintii Madalinei Manole au vrut sa lase impresia ca nu si l-au dorit niciodata pe Petru Mircea in viata fiicei lor.

O inregitrare din 2009 de la nunta Madalinei Manole cu Petru Mircea vine sa faca parca putina lumina in scandalul iscat la doar cateva ore dupa ce regeratat artista a decedat. Atunci, la cateva clipe dupa ce fiica lor s-a sinucis, parintii ”fetei cu parul de foc”, l-au acuzat pe Petru Mircea, sotul acesteia, ca ar fi principalul vinovat de moartea ei. Odata cu aceste acuzatii au venit si declaratiile referitoare la relatiile reci dintre parintii Madalinei si ginerele lor.

Parintii artistei au declarat inca de la bun inceput ca nu l-au placut niciodata pe Petru, ca nu si l-au dorit in viata fiicei lor, mai spuneau ca simteau ca acesta nu este omul potrivit pentru Madalina insa inregistrarea de la nunta vedetei din 2009 spun altceva. Atunci, in acele clipe de fericire imensa pentru Madalina, parintii ei au fost alaturi de ea la eveniment. Si nu doar ca au fost prezenti ci au fost sufletul petrecerii. Din imagini se poate vedea cu usurinta cum acestia par sa se simta foarte bine si par foarte fericitii de casatoria celor doi, danseaza inreaga seara alturi de invitati si se comporta ca niste oameni care par sa-si iubeasca ginerele, asta contrar vorbelor grele pe care le-au aruncat asupra lui Petru Mircea.

Surse din apropierea acestora ne-a povestit ca intr-adevar parintii Madalinei s-au comportat impecabil la nunta fiicei lor, ca pareau fericiti si impacati cu ideea ca fiica lor si-a gasit linistea alaturi de Petru. Aceeasi sursa ne-a mai spus insa ca cel mai probabil, acestia s-au intors impotriva ginerului lor, daramati fiind de disparita Madalinei. ”La nunta Madalinei cu Petru Mircea, parintii artistei s-au distrat asa cum era normal la o nunta, au dansat, au ras, nu au lasat impresia ca nu-l plac pe ginerele lor. Probabil ca moartea fiicei lor i-au indurerat atat de tare incat sa spuna acele vorbele grele. Cred totusi ca la un moment dat, vor reveni la sentimente mai bune, de dragul fiului Madalinei”, ne-a spus un apropiat al familiei.