Azi va recomandam un loc tare frumos al Bucurestiului, Journey Pub, ce va va introduce intr-o atmosfera de calatorie, prin savoarea meniurilor si a spatiului in sine.

Le multumesc gazdelor primitoare si calduroase JourneyPub, care mi-au facut cunoscut mai indeaproape acest loc. Fiecare spatiu/separeu spune o poveste si este o placere sa iei masa aici cu prietenii intr-o seara de weekend, ori sa te delectezi la o cafea de dimineata, ori un pranz in miezul zilei si de ce nu participand la o seara inedita de tango, sau alte evenimente organizate.

Journey Pub imbina multe moduri de petrecere a timpului intr-un  singur spatiu, ceea ce este de apreciat. Decorul este original, preparatele culinare sunt pregatite in bucataria proprie, oameni zambitori ce te intampina, in concluzie merita sa le treceti pragul.

Pana atunci insa noi va putem reda si cate o descriere succinta a spatiilor disponibile ce va vor incanta +  desigur fotografii.

 Sala baloane-Up Above

Evenimentele culturale de la Journey Pub sunt intotdeauna motiv de calatorit in marea de emoții și stari: de la concerte, la evenimente caritabile, de la proiecții de filme de arta și pana la seri de tango sau teatru de improvizație. Aici gasești unul dintre puținele locuri din Piața Romana, unde capacitatea de peste 100 de locuri este armonizata cu designul spațiului astfel incat orice eveniment sa fie trait de fapt cu intimitate alaturi de atat de mulți spectatori!

Up Above gazduiește evenimente și seri tematice. Aici, duminica a fost rezervata unei calatorii mai speciale in lumea tangou-ului. Alaturi de compania de dans Tangotangent sesiunile de milonga de la Journey Pub sunt animate de muzica și oameni pasionați de dans.

Spatiu Biciclete

Lumea pe doua roți este bine primita la Journey Pub, localul fiind cunoscut ca spațiu Bike friendly: te asteapta aici un rastel custom-made iar daca ți-ai uitat antifurtul sau nu ai unul sigur, echipa restaurantului iți pune la dispoziție tot ce ai nevoie ca sa iți asiguri bicicleta.

Lunchtime Journey 

Este noul concept de meniu de pranz lansat de Journey Pub, de la 1 septembrie. Pentru acele pauze de pranz cand mancam pe fuga pachetul adus de acasa, Journey Pub are alternativa și ne ofera in schimb o alta calatorie culinara in fiecare zi.

Așadar, luni te poți rasfața cu bucataria franțuzeasca, marți poți sa te imersezi in aromele bucatariei asiatice, miercuri se poarta oriental, joi visam mediteranean iar vineri mancam ungurește. Vacanța de pranz iți este asigurata cu peste 15 preparate zilnice specifice, dar și cu feluri de mancare clasice.

Terasa Journey Pub

Este parca desprinsa din povești. Decorata cu multa verdeața și flori, este un colț de natura cu aer provencal care te va face sa visezi indiferent de vreme. Pe timp de vara, soarele se strecoara prin acoperiș iar vaporii de apa iți amintesc de briza marii. Pe vreme rece nu ai nici un motiv sa te retragi la adapost: poți sa stai afara pana tarziu in luna octombrie pentru ca este incalzita și pe fiecare scaun te așteapta și o patura delicata de flece.

Meniu in stil Valize

La Journey ți s-a facut deja bagajul! Meniurile sunt construite in forma de valijoare in care gasești arome exotice: gusturile excepționale franțuzești, relaxarea tipic americana care se rasfrange și in hamburgeri sau cartofii prajiți dar și savoarea preparatelor italienești. 

Sky Dome 

Aici stai cu capul in nori… și nu de ploaie! Nori care deschid cerul larg, sala fiind dotata cu un acoperiș retractabil probabil unic in oraș! Sky Dome este sala unde in orice moment al zilei ți se amintește ca  poți sa te simți intreg cand stai sub cerul liber, integrat in natura de care aparții.

Camera cu fluturi te duce in zona Down below, in spațiul destinat pentru board games și relaxare. Aflata pe locul unei foste crame, camera are o capacitate de aproximativ 50 de locuri. Journey Pub pune la dispoziție o mare varietate de board games care se regasesc in biblioteca de jocuri. Spațiul are mare succes in randul grupurilor de tineri care vin sa iși petreaca timpul intr-un  mod cat mai distractiv.

Camera de relaxare

La demisol gasești cel mai intim loc de la Journey: camera de acasa s-a mutat aici și pe langa Playstation, la care te poți juca instalat comod in canapea, ai la dispoziție facilitațile tipice de pub… adica poți sa comanzi cu prietenii tai ceaiul rooibos in zilele ploioase sau cafeaua cu lapte. Tot ce ai de facut e sa te relaxezi!

 Va dorim calatorie placuta la Journey Pub!:)