Chiar dacă interiorul casei dvs. este locul în care locuiți și petreceti cel mai mult timp, exteriorul casei dvs. este ceea ce face ca locuinta dvs. să „strălucească”. Deși, mulți cred că pentru a redecora exteriorul casei este nevoie de un buget mare, lucrurile nu stau deloc asa. Indiferent de perioada anului, există întotdeauna îmbunătățiri exterioare pe care le puteți face, chiar si atunci cand aveti un buget mic.

Priveste imaginea de ansamblu

Imaginea de ansamblu include si gradina ta sau spatiul din fata casei. Ei bine, aceste locuri trebuie si ele ingrijite corespunzator. Facand acest lucru, intreaga imagine a locuintei se va imbunatati semnificativ. Incepeti prin a taia frunzele de iarbă si prin a curati resturile de Frunze cazute în jurul curții. Ascundeți coșurile de gunoi și reciclațitot ce este de reciclat. Evident ca si zugravitul casei pe exterior este un pas pe care trebuie sa il urmati si care poate fi realizat cu un buget mic daca zugraviti chiar dvs. Sa angajezi pe cineva care sa faca acest lucru te poate costa foarte multi bani. De aceea, este mult mai bine sa zugravesti casa pe exterior tu insuti. Atunci cand te apuci de treaba, nu uita nici de gard. Totodata, inlocuieste jgheaburile vechi pentru a da un refresh intregii locuinte. Pentru amenajarea terasei iti recomandam www.cozzy.ro. Aici vei gasi tot ce te intereseaza pentru a crea un spatiu primitor si confortabil pe terasa sau chiar in gradina ta.

Acorda atentie detaliilor

Dupa ce ai terminat cu zugravitul si cu curatarea gradinii, este foarte important sa acorzi o atentie deosebita si detaliilor cum ar fi corpurile de iluminat sau obloanele ferestrelor. Usa de la intrare ar trebui sa arate si ea bine, iar daca observi ca anumite lucruri nu sunt in regula, atunci ocupa-te serios si de acest aspect. Luați în considerare utilizarea de noi finisaje metalice sau diferite corpuri de iluminat decorative în garaj și / sau intrarea din față. În mod similar cu schimbarea corpurilor de instalații sanitare din baia dvs., detaliile exterioare  sunt foarte importante.

Adăugați farmec: cea mai puternică atracție pentru orice casă este adăugarea unor detalii care au farmec si care fac locuinta mult mai primitoare si mai aspectuoasa. Adăugați detalii individualizate care vă vor face casa unică. Dacă aveți o verandă mare, adăugați mobilier, covoare de exterior și decor de perete pentru a scoate in evidenta intreaga proprietate. Practic, idea este sa utilizati la maxim fiecare spatiu disponibil. In plus, detaliile fac diferenta, ceea ce inseamna ca trebuie sa acorzi o atentie deosebita si articolelor precum vaze, tablouri, decoratiuni, dozatoare sapun sau suporturi pentru periute de dinti.

Exteriorul casei dumneavoastră merită aceeași atenție ca si interiorul. Deși multi dintre noi uităm de acest detaliu odată ce interiorul este pe placul nostru, trebuie totusi sa ii acordam o atentie deosebita pentru ca intreaga locuinta sa arate impecabil. Amintiți-vă, întreaga dvs. casă este o singură entitate și, pentru un cost minim, puteți renova exteriorul și vă puteți simți bine. Cine știe, s-ar putea să-ți inspiri vecinii să facă același lucru!