A fost un moment in care toata lumea stia managerul bancii locale si multi proprietari de intreprinderi mici puteau pur si simplu sa stabileasca o intalnire pentru a discuta despre optiunile financiare disponibile. Cu toate acestea, lucrurile de astazi sunt radical diferite.

Cu managerul bancar traditional pe cale de disparitie, proprietarii de afaceri exploreaza alternative la obtinerea finantarii de crestere de care au nevoie pentru a-si ajuta afacerea sa prospere.

1. Finantele pe care o companie le considera necesare nu pot fi finantarea de care au nevoie. Acesta este un domeniu in care un broker va poate ajuta.

O afacere poate crede ca are nevoie de un imprumut pentru a cumpara un echipament specializat , dar un broker ar putea recomanda un contract de  leasing  ca solutie mai adecvata si mai rentabila. Poate ca, in loc de un overdraft traditional, flexibilitatea unui acord de factoring  va oferi unei companii injectia de numerar de care are nevoie.

2. Brokerii economisesc timp si bani clientilor

Proprietarii de afaceri moderni au devenit mult mai priceputi; de multe ori externalizandu-si finantarea catre un broker specializat – ceea ce, la randul lor, le permite mai mult timp pentru a gestiona functionarea zilnica a afacerii.

Cumparaturile pentru cele mai bune oferte au devenit din ce in ce mai frecvente si unul dintre principalele avantaje ale utilizarii unui broker este ca pot face cumparaturi in numele clientului lor.

3. Brokerii vin cu experienta

Proprietarii de afaceri sunt experti in afacerea si sectorul lor, dar obtinerea de finantare poate fi o chestiune destul de complicata. Nu este rusine sa recunoastem ca poate fi confuz sa intelegem diferenta dintre toate optiunile, ratele dobanzii si optiunile de rambursare de pe piata.

Acolo este un broker care va poate ajuta – au experienta de a va ajuta sa sfatuiasca si sa dezambigueze toate optiunile disponibile.

4. Brokerii mentin o abordare traditionala

A trata cu un broker inseamna a avea de-a face cu o persoana. Un broker este cineva care isi va face timp sa inteleaga un client, afacerea si sectorul sau.

Brokerii ofera un serviciu personal personalizat, adaptat nevoilor unei companii individuale. Daca un broker intelege afacerea si cerintele acestora, se afla intr-o pozitie excelenta pentru a asigura cea mai buna si cea mai potrivita afacere.

5. Un broker este de partea clientului

Atunci cand o afacere abordeaza direct un creditor pentru finantare , acesta va cauta sa ofere acelei companii produsul sau. Daca acea afacere ii instruieste pe un broker sa-i ajute sa obtina finantare, atunci brokerul lucreaza pentru acea afacere.

Nu poate fi subestimata importanta de a avea pe cineva in care afacerea poate avea incredere, care este de partea lor si are o viziune mai larga asupra pietei.

6. Brokerii nostri sunt sustinuti de un organism independent de comert

Brokerii care sunt membri ai Asociatiei Nationale a Brokerilor de Finante Comerciale (NACFB) adera cu totii la un cod de practica recunoscut in industrie, deci daca o companie foloseste un broker cu sigla NACFB, companiile vor sti ca vor primi un serviciu bun. Daca afacerea dvs. ar putea beneficia de mai multe informatii despre brokerii care formeaza NACFB, puteti arunca o privire la findmefinance.