Uite cateva sfaturi utile de la katalog.ro, site-ul care aduna intr-o singura platforma toate catalogele promotionale in format digital. Da, aici gasesti inclusiv catalog carrefour, pliant kaufland, lidl, cora, mega image etc.

– Inainte sa pleci la cumparaturi, verifica-ti camara. Verifica ce alimente mai ai si ce ai putea sa mai consumi. Poti face o lista a tuturor alimentelor pe care le pastrezi de obicei in camara si cand luati ceva din camara, bifati cu X. In acest fel, vei sti ce alimente sunt pe terminate si din care trebuie sa cumperi.

– Alimentele care trebuie consumate prima data, trebuie sa stea la vedere, sa fie primele in camara sau frigider.

– Cumpara alimente „varsate” atunci cand acest lucru are sens. Daca poti economi bani, pe parcursul unei luni sau doua, cumpara alimente vrac. Totusi, asigura-te ca le poti consuma inainte sa se altereze. Pentru oferte alimente vrac sau ambalate in pungi portionate, rasfoieste cataloagele supermarketurilor: cora, lidl, kaufland, mega image etc. Ai acces la ele gratuit si nu e nevoie sa le printezi. Doar consulti si iti faci notite

– Cumpara legume congelate. E adevarat ca legumele proaspete sunt bune, dar la fel de bune sunt si cele congelate. In plus, le poti pastra mai mult timp in casa.

– Cand nu mai ai stoc dintr-un anumit aliment, noteaza acest lucru. Nu astepta sa ramai fara un anumit aliment. De exemplu, cand vezi ca mai ai doar 3 suluri de hartie igienica, noteaza asta pe lista de cumparaturi. Asta pentru ca daca astepti prea mult, va fi prea tarziu. 🙂

– Renunta la carne. Sa fim sinceri: carnea poate fi destul de scumpa. Exista o multime de mese vegane pe care le poti prepara in fiecare saptamana. In plus, ai paste, lactate, oua si peste. Ia in considerare acest lucru, daca ai un buget restrans pentru cumpararea alimentelor.

– Gateste mai mult si apoi congeleaza mancarea. Pot gati o cantitate mai mare de mancare si apoi o poti pune la congelator ca sa-ti ajunga pentru mai mult timp. O dee buna este sa gatesti sambata pentru toata saptamana sau macar pentru 2 – 3 zile.

– Cumpara intotdeauna baterii, hartie igienica si becuri (precum si alte necesitati care par ca se epuizeaza cand iti este lumea mai draga). Verifica preturile in pliant kaufland, catalog carrefour, cora, lidl etc.

– Vaneaza cupoane de reducere. Cum faci asta? Inscrie-te la newsletterul katalog.ro si primesti frecvent pe email cele mai bune oferte si cupoane de reducere de la supermarketurile mari: pliant kaufland, lidl, mega image, cora, carrefour etc.