Zendaya a fost intotdeauna foarte apropiata de familia ei.

Zendaya este una dintre cele mai recunoscute actrite la nivel international. Tanara a fost intotdeauna foarte apropiata de parintii ei. Tatal ei, Kazembe, s-a mutat cu ea in Los Angeles cand a inceput sa devina celebra.

Zendaya este una dintre cele mai cunoscute actrite din lume. Si nu numai atat. A devenit un fenomen care trece granitele si face ca intreaga lume sa cada la picioarele ei. Tanara, in varsta de doar 25 de ani, strange o mare avere si a fost incoronata unul dintre cei mai cautati interpreti de la Hollywood.

Zendaya s-a nascut acum 25 de ani in orasul Oakland

Zendaya Coleman s-a nascut pe 1 septembrie 1996 in orasul Oakland, California, si este singura fiica a lui Claire Marie si Kazembe Ajamu . Atat tatal sau, cat si mama lui sunt dedicati invatamantului si, in plus, are cinci frati mai mari, de partea tatalui sau . Acesta este afro-american si au ales numele Zendaya pentru ca deriva din „tendai”, care inseamna „multumim” in shona , o limba materna a Zimbabwe.

Intotdeauna a stiut ca vrea sa urmeze actoria.

Tanara a urmat scoala unde mama ei lucra ca profesoara si acolo si-a gasit si adevarata pasiune: actoria . De aceea a urmat cursuri de teatru si a aparut in numeroase productii in timp ce era in liceu si liceu . In plus, la varsta de opt ani, s-a alaturat unui grup de dans hip-hop. Tot de mic a facut primii pasi in lumea modellingului

De la o varsta frageda a stiut ca locul ei era actoria.

De la o varsta foarte frageda stia ca locul ei era in actorie.

Zendaya a devenit o fata Disney . Dupa aceasta, ea a primit o infinitate de oferte de munca interesante, printre care a evidentiat oportunitatea de a aparea intr-un film Marvel sau chiar de a participa la un serial in care ea a fost protagonista. Acum, a devenit interesat si de productie , pe care o combina cu rolurile sale pe micul si pe marele ecran.

„Tot succesul meu se datoreaza parintilor mei”

Zendaya este foarte apropiata de parintii ei.

Zendaya este foarte apropiata de parintii ei.

Ori de cate ori a avut un oarecare succes, Zendayei i s-a amintit de parintii ei . „Trebuie sa le dau parintilor mei. Sunt foarte norocoasa sa am parintii pe care ii am, care mi-au insuflat mereu niste valori fundamentale pe care le port cu mine in tot ceea ce fac”, a comentat tanara intr-un interviu. „Le datorez tot ce am facut”, a adaugat el.

Pretuieste-ti radacinile

In plus, Zendaya si-a pretuit intotdeauna radacinile . „Eu si parintii mei suntem mandri de unde venim. Sunt african si, de asemenea, german”, a explicat Zendaya reporterilor. Cand tanara si-a luat primul loc de munca, tatal ei a fost nevoit sa-si paraseasca slujba de profesor si a devenit managerul ei. In plus, s-a mutat impreuna cu fiica sa in Los Angeles. Din acest motiv, parintii ei au fost nevoiti sa traiasca despartiti o perioada, deoarece Claire nu putea sa-si paraseasca locul de munca si sa plece cu sotul si fiica ei.

Este foarte mandra de cei cinci frati ai sai

In ceea ce priveste fratii sai, cel mai mare, Austin, este si actor, desi a incercat mereu sa ramana pe plan secund. Desigur, in mai multe randuri, Zendaya a explicat ca o admira pe sora ei mai mare, Katianna: „Ea m-a facut o persoana mai buna”. In ciuda distantei, tanara mentine o relatie stransa cu toti si a apreciat mereu valoarea familiei si a fiintei unite.