Iubirea, dragostea si relatiile sunt subiecte clasice abordate atunci cand vine vorba despre o citire a cartilor de tarot. La urma urmei, relatiile contureaza baza experientei noastre umane. Dragostea ajuta la crearea persoanelor care suntem in prezent si formeaza modul in care percepem si interactionam cu lumea. 

O relatie sau citirea cartilor in tarot dragoste va poate ajuta sa va clarificati, sa descoperiti sau sa va reinnoiti perspectiva asupra modului in care relationati cu cei dragi si cu persoana iubita. Poate dezvalui tiparele ascunse in relatii, motivele inconstiente pentru modul in care iubim sau de ce iubim o anumita persoana. In continuare, este prezentata o lista cu carti de tarot care ofera mesaje deosebit de puternice, cand vine vorba de tarot dragoste

1. Tarot dragoste – Indragostitii

Desigur, inca din nume ne dam seama ca este una dintre cele mai favorabile carti de tarot dragoste. Aceasta carte de tarot are o legatura puternica cu dragostea si relatiile. Reprezinta o legatura puternica intre doua persoane intre care exista o afectiune tandra, admiratie si respect. Dar la un nivel mai subtil, poate indica si decizii – alegerea corecta cand vine vorba de iubire.

2. Tarot dragoste – Imparateasa

Un simbol al mamei pamant, cartea de tarot dragoste Imparateasa poate simboliza iubirea neconditionata, precum si senzualitatea si placerea. Datorita asocierii ei cu natura si recolta, aceasta carte de tarot poate indica, de asemenea, sarcina, fertilitatea si nasterea unui copil.

3. Tarot dragoste – Hierofantul

Hierofantul poate parea cea mai putin potrivita carte de tarot dragoste, dar datorita conexiunilor puternice cu traditia si religia, aceasta carte poate indica posibilitatea unei casatorii. In tarot dragoste, aceasta carte de tarot poate insemna un angajament profund intre doua persoane.

3. Tarot dragoste – Diavolul

Nu-ti fie teama de partea mai jucausa a Diavolului. Ca si carte de tarot dragoste, Diavolul poate aduce o energie profunda, senzuala si pasiune primordiala. Cartea Diavolului stapaneste placerea si sexualitatea si uneori un fel de atractie care poate duce la obsesie. Daca esti echilibrat, aceasta carte de tarot dragoste adauga un plus de pasiune si dorinta intr-o relatie.

4. Tarot dragoste – Soarele

In mod traditional, Soarele reprezinta succesul, bucuria si fericirea, precum si armonia dintre constient si inconstient. In tarot dragoste, acest lucru nu este diferit. Aceasta carte poate insemna fericire in dragoste si poate insemna chiar casatorie sau prosperitate.

5. Tarot dragoste – As de Cupe

Asul de Cupe aduce energie proaspata in ceea ce priveste lumea emotiilor. Poate insemna ca o noua iubire intra in viata ta, fie sub forma unei alte persoane, fie sub forma de reinnoire a unei legaturi in relatia ta actuala. Este baza in tarot dragoste, asa ca vor fi necesare si alte carti pentru a transforma atractia intr-o relatie stabila.

5. Tarot dragoste – Doi de Cupe

Cartea de tarot doi de Cupe este o alta carte de tarot dragoste, incredibil de puternica. Pentru a realiza potentialul in interiorul Asului de Cupe, apelam la aceasta carte. Exista o chimie puternica intre acesti doi indivizi, iar in timp si cu depunerea efortuli necesar, acest lucru se poate dezvolta intr-o relatie puternica.

6. Tarot dragoste – Sase de Cupe

Daca te gandesti la un fost iubit sau o fosta iubita, cartea sase de Cupe insemna ca te va veti impaca. Aceasta carte de tarot dragoste simbolizeaza nostalgia amintirilor. Puteti gasi confort si pace atunci cand va ganditi la trecut. Atata timp cat aveti grija sa nu va blocati in acea perioada. Aceasta carte de tarot poate insemna o reconexiune fericita.

7. Tarot dragoste – Zece de Cupe

O alta dintre cele mai norocoase carti de tarot dragoste, zece de Cupe este o carte a implinirii emotionale si a fericirii pe termen lung. Poate indica o casatorie, nasterea unui copil sau armonie generala in relatie atunci cand apare intr-o citire a cartilor de tarot dragoste.

8. Tarot dragoste – Zece de Pentacule

La fel ca si cartea zece de Cupe, zece de Pentagrame este strans legata de legaturile familiale. Aceasta carte de tarot dragoste poate insemna ca relatia este stabila. Ca o carte de tarot dragoste, zece de Pentagrame poate insemna ca trebuie sa faci urmatorul pas, fie ca este vorba despre casatorie sau intemeierea unei familii.