Exista o multime de jucarii sexuale atat la magazine fizice, cat si la magazine online de sexshop. Ele vin aproape in orice forma, dimensiune si culoari. Dar indiferent de sex shop-ul in care te plimbi, vei descoperi ca toate au cateva categorii standard de jucarii sexuale.

Toate sunt concepute pentru placere, dar sa stii ce sunt si ce fac este un prim pas minunat in alegerea celor care ti se vor potrivi cel mai bine. Iata care sunt cele mai interesante jucarii sexuale esexshop si de ce trebuie sa le incerci cel putin o data. 

1. Jucarii sexuale – Dildo

Probabil aveti o idee de baza despre ce este un dildo, dar acesta este un grup foarte divers de jucarii. Acestea pot varia de la foarte realiste la simpliste si pana la dildo-uri fantastice. Indiferent ce model cautati, daca doriti sa folositi unul anal sau cu un ham, ar trebui sa alegeti un dildo cu ventuza.

Asigurati-va intotdeauna ca achizitionati un dildo de inalta calitate, asa cum sunt cele din jucarii sexuale esexshop. Daca achizitionati unul siliconic, asigurati-va ca acesta nu este poros si este fabricat din silicon intarit.

2. Jucarii sexuale – Punctul G

Acestea sunt jucarii sexuale esexshop pentru penetrare, care variaza de la drept la curvy, si se gasesc confectionate din diverse materiale. Unele jucarii sexuale sunt celebre. Spre exemplu, vibratoarele baghete sunt ideale pentru a stimula clitorisul, dar pot fi utilizate si in penetrare. 

De obicei, o curba este necesara – sau cel putin utila – deoarece punctul G este situat deasupra pelvisului in interiorul vaginului. O jucarie sexuala curbata facuta dintr-un material dur este ideala pentru presiunea pe care o pofteste punctul G.

3. Jucarii sexuale – Vibratoare

Vibratoarele se situeaza de obicei intre dildo-uri si vibratoare pentru masaj. Acestea sunt definite ca orice lucru facut pentru a fi utilizat intern, care vibreaza, de asemenea. Puteti utiliza vibratoare anale, dar daca o faceti, acesta are nevoie de o baza ca o ventuza pentru a fi fixat in siguranta. 

4. Jucariile sexuale pentru cupluri

In timp ce poate considerati ca orice jucarie sexuala poate fi folosita de cupluri, aceasta categorie se refera in special la vibratoarele in forma de C destinate sa fie folosite pentru a stimula atat clitorisul, cat si punctul G. Aceste produse pot fi utilizate in timpul contactului penetrativ, astfel incat partenerul penetrant sa poata simti si vibratiile. In categoria jucarii sexuale esexshop veti regasi mai multe vibratoare si articole erotice pe care sa le explorati in cuplu.

5. Jucarii sexuale – Vibratoare externe

Vibratiile exterioare variaza de la vibratii minuscule oferite de vibratoarele glont pana la cele mari, puternice, precum cele oferite de baghetele magice si alte jucarii in stilul baghetei. Aceste vibratoare sunt mici, mari, cu fir, fara fir, si multe altele. Acestea sunt unele dintre cele mai populare stiluri de jucarii sexuale esexshop, iar varietatea disponibila este o reflectare a acestui lucru.

Cautati un vibrator cu vibratii care sunt adanci si tanguitoare, mai degraba decat un vibrator de mica intensitate. Aceste vibratoare pot fi folosite extern, oriunde pe corp, mameloanele, testiculele, in afara anusului, penisului, clitorisului si in orice alta zona erogena. Nu doriti sa le utilizati intern, deoarece sunt fie prea mari, fie prea mici pentru a putea functiona bine pentru acest lucru.

6. Jucarii sexuale – Bile Kegel

Bilele Kegel devin tot mai populare in fiecare zi. Bile Ben Wa sunt de obicei mici si metalice. Sunt concepute pentru a fi mentinute in vagin pentru a consolida muschii pelvini si adesea sunt prea grele pentru incepatori.

Bilele Kegel, pe de alta parte, tind sa fie mai mari, astfel incat sa ramana pe loc si exista o minge in interiorul bilelor care se rostogoleste si stimuleaza muschii, determinandu-i sa se contracte involuntar si sa-ti aminteasca sa faci exercitii fizice.

7. Jucarii sexuale – sex anal

Dopurile anale, sondele anale, margelele anale – toate acestea si multe altele sunt jucarii fantastice pentru sexul anal. Este recomandat sa cautati materiale dure, netede, deoarece aceste calitati le fac mai usor de utilizat.

Jucariile sexuale dure sunt mai usor de introdus si orice lucru care nu este neted poate fi incomod. Tesuturile anale sunt foarte sensibile, astfel incat orice cusaturi sau rugozitati vor fi resimtite. 

8. Jucarii sexuale – Inele penis

Pe piata exista o mare varietate de inele de penis. Unele sunt modele moi, care au vibratoare atasate pentru o stimulare suplimentara, in timp ce altele sunt fabricate din materiale ferme si menite mai mult pentru utilizarea lor traditionala de a tine sangele intr-un penis erect pentru a-l duce la potentialul fizic maxim – si a-l mentine acolo.

Niciun produs nu poate face un penis mai mare, dar majoritatea oamenilor nu pot mentine o erectie la cea mai mare capacitate fizica. Unele inele de penis sunt ideale pentru cupluri deoarece au un model care permite stimularea clitorisului. In jucarii sexuale esexshop se regasesc diverse stiluri de inele de penis in functie de preferintele voastre in ceea ce priveste jocurile erotice si sexuale.