Daca esti in clasa a 10-a sau a 11-a, ai performante deosebite, te fascineaza ideile noi si vrei sa-ti cresti pasiunea, oricare ar fi ea, hai in comunitatea Exceptionalilor! 

Exceptionalii? Despre ce-i vorba?

Suntem Scoala de Valori si am pornit in cautarea unor adolescenti isteti, gata sa schimbe lumea cu puterea mintii lor. Prin proiectul Exceptionalii te incurajam sa-ti dezvolti talentele si sa-ti croiesti un viitor pe masura ta, inspirat de oameni-model care au reusit in viata prin propriile forte.

Vrem sa promovam cele mai frumoase povesti de succes ale liceenilor, astfel incat energia ta si a celorlalti exceptionali sa-i contamineze pe colegii de generatie, inspirandu-i sa actioneze pentru a-si atinge propriile vise. Punem la cale o conferinta de 4 zile in martie unde te asteapta o serie de intalniri interactive, workshopuri si o „Biblioteca vie” cu persoane publice si specialisti care iti vor da aripi sa cuceresti lumea.

Profil de Exceptional

Exceptionalii sunt tinerii cu performante deosebite, iar prin asta nu ne referim doar la reusitele scolare si olimpice, ci si la cele ce tin de sport, antreprenoriat, arta, voluntariat, proiecte sociale, educationale etc. Sunt pasionati de ceea ce fac si au rezultate foarte bune intr-un anumit domeniu, implicandu-se cu entuziasm in proiecte extra-scolare. Ei nu invata doar pentru diplome, note sau de dragul de a avea o ocupatie, ci pentru ca se simt motivati de pasiunea lor si vor sa-si gaseasca drumul in viata. Vor sa afle cat mai multe despre domeniul care ii pasioneaza, le plac provocarile si sunt curiosi, iar rezolvarea situatiilor dificile le stimuleaza inteligenta si ambitia. 

In clasa Exceptionalii ne dorim sa avem:

10 elevi pasionati de afaceri sau implicati deja in proiecte de antreprenoriat

10 elevi care au descoperit farmecul economiei si al finantelor

15 tineri pasionati de IT, inventica sau robotica

15 elevi cu simt civic, implicati in activitati de voluntariat

10 teen teachers pasionati de educatie

10 liceeni dedicati trup si suflet cauzelor sociale

10  elevi cu obiectivitatea la purtator, potentiali lideri de opinie

5 artisti, creatori cu imaginatie nemarginita

5 sportivi bine antrenati

10 studiosi incununati cu lauri la olimpiade internationale.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, aplica pana pe 13 februarie si ofera-ti un loc in comunitatea select al Exceptionalilor. In cazul in care cunosti un exceptional, trece-i numele in formular si va avea parte de o surpriza placuta. 

Aplica acum la Exceptionalii si schimba lumea prin puterea mintii tale!