SEO și PPC sunt două lucruri pe care le auzim adesea în aceeași propoziție. Acestea funcționează într-o mulțime de aceleași sfere și rezultatele apar pe o pagină cu rezultate ale motorului de căutare sau SERP. PPC poate fi o modalitate excelentă de a gasi client potențiali sau de a completa clasamentele pe prima pagină pe care le aveți deja. Această aplicație dinamică este cea care îi face pe clienții noștri să revină pentru mai mult.

Incepe o campanie de marketing

PPC este o modalitate excelentă de a începe campania dvs. de marketing cu rezultate foarte bune. Acest tip de strategie vă oferă o idee mult mai bună despre ce fel de rezultate puteți obține din campanie înainte ca aceasta să înceapă. Înainte ca keywords-urile SEO să treacă la prima pagină, puteți colecta clicuri potențiale prin difuzarea de reclame cu cuvinte cheie plătite care se vor regasi in advertoriale seo. Acest lucru vă plasează în partea de sus a SERP fără plictiseala și timpul implicat în curatarea și implementarea unei strategii SEO de succes. În timp ce SEO este un proces care necesită timp, PPC este o metoda pe care o poti incepe si termina oricand doresti. Acest lucru menține bugetele limitate și oferă trafic din rezultatele căutării.

Completeaza o campanie de marketing

Cel mai reușit mod în care vedem că PPC rulează este suplimentarea la o campanie SEO de succes. În funcție de concurență și cost, aveți potențialul de a veni pe un SERP de 3, 4 sau chiar de 5 ori! Dacă acoperiți 20-25% din rezultatele pe Google, șansa ca utilizatorii să facă click pe rezultatul dvs. este mult mai mare decât în ​​caz contrar. Cu cât numele tău apare în legătură cu o căutare, cu atât vei avea mai multă încredere în potențialii tăi utilizatori care interacționează cu Google și alte motoare de căutare. Deși nu există nici o modalitate de a confirma în mod specific acest lucru și Google spune că nu este deloc luat în considerare, am văzut urme deosebite în clasament la pornirea unei campanii PPC. Odată ce trimiteți bani către Google, este ușor să luați în considerare potențialul ca aceștia să vă încredințeze mai bine cu algoritmii lor.

Mai multe surse de trafic

Cu cât traficul dvs. de intrare este mai dinamic, cu atât aveți mai mult potențial de a converti. Ne place să vedem un amestec sănătos de surse de trafic primite, cum ar fi rețelele organice, directe, sociale, reclame plătite și multe altele. Cu cât aveți mai multe căi de generare a traficului, cu atât mai mult trafic potențial poate atinge site-ul dvs. web. Dacă sunteți limitat doar la rezultatele SEO, un filtru sau un algoritm de actualizare ar putea să vă paralizeze rapid clienții potențiali, cu excepția cazului în care sunteți partener cu furnizorul SEO potrivit care face lucrurile chiar de la început. Acest tip de limitare exercită o presiune mult mai mare asupra fluxurilor de trafic pe care le puteți primi. Cu cât sursele de trafic primite sunt mai robuste, cu atât site-ul dvs. va funcționa mai bine.