Pentru a reveni in forta, Oana Zavoranu a apelat la un truc destul de folosit de femei atunci cand isi doresc o schimbare: s-a vopsit! Oana s-a saturat de parul ei negru si s-a decis sa incerce o culoare mult mai deschisa, asa cum nu am vazut-o niciodata.

Schimbarea de look a fost anuntata pe contul ei de Facebook, Oana postand urmatorul mesaj „Azi imi voi face o schimbare de look. Sunt tare curioasa daca o sa va placa rezultatul final, deoarece schimbarea este destul de majora. Am emotii, dar simteam nevoia sa ma rebrenduiesc pentru mine si pentru voi.

Mereu am gandit ca schimbarile sunt de multe ori binevenite si aduc un suflu de noutate, energie pozitiva si constructiva celui sau celei ce o face. Schimbare este ceea ce fac eu in ultimul timp… adica creez, construiesc, reansamblez, gandesc si fac tot ceeea ce nu aveam timpul, energia si mintea sa fac, fiind prinsa fara voia mea de multe ori, in scandaluri, rautati, porcarii si nonsensuri…promit ca ma veti vedea imediat ce transformarea o sa fie facuta de un profesionist”

Acum Oana Zavoranu este blonda! Iti place cum ii sta?