Calatoriile sunt printre cele mai relaxante moduri de a petrece timpul, iesirea din cotidian, parfumul unor locuri noi si serviciile oferite de locurile unde ne cazam.

Dintre toate spatiile care ne gazduiesc pe parcursul drumurilor noastre, resorturile sau hotelurile atipice sunt foarte la moda.

Cea mai noua atractie turistica este reprezentata de rasfatul deplin al unor servicii hoteliere special create pentru adulti: room-service care iti creste apetitul-sexual, camere amenajate usor obscur, dar si romantic, jucarii sexuale care decoreaza camerele sau care vin la pachet cu micul-dejun.

Unele dintre cele mai cunoscute hoteluri destinate activitatii sexuale sunt:

Hotel Diva, SUA

“Cincizeci de umbre ale lui Grey” nu a inspirat numai femeile din intreaga lume care au vizitat mai des sex shop-urile, ci si conducerea hotelului Diva, din San Francisco.

Daca te cazezi la hotel Diva, te vei bucura de un pachet intreg “Cincizeci de umbre ale lui Grey”: vibrator, o esarfa neagra, banda din satin, pene si lubrifiant.

Berns Hotel…

… este un boutique de lux din Stockholm, unde modernitatea se imbina armonios cu tendintele secolului al XIX-lea.

Situat pe o alee in mijlocul orasului, Berns Hotel este intim si maiestuos in acelasi timp. Staruri precum Rihanna, Bill Gates,  Noomi Rapace and Dalai Lama i-au trecut pragul, pe usa secreta special construita.

Dincolo de atmosfera inedita, minibarul contine o multime de surprize precum: jucarii sexuale, cum ar fi vibratoare, catuse si lenjerie sexy.

„Sexul nu este ceva urat, e ceva ce vrem sa aratam“ a declarat Andreas L’Estrade, managerul  Berns Hotel in fata acuzatiilor din partea unor localnici conservatori.

The Drake Hotel

Daca vizitezi Toronto, trebuie neaparat sa treci pe la The Drake Hotel pentru a te lasa prada fanteziilor: un meniu all inclusive, de la catuse la pene, vobratoare si filme erotice.

Piesa de rezistenta ramane un vibrator din aur masiv de 24 karate, iar toate toate pachetele ce contin biciuri, uleiuri, esarfe, tetiere de catifea, prezervative sunt inlcuse in „Meniul Pleasure”.

Ai, de asemenea, posibilitatea sa optezi pentru decorarea patului cu petale de trandafiri sau pentru turul unei galerii de arta.

8 destinatii de vacanta unde te relaxezi si inveti lucruri noi

Bryant Park Hote, Hotelul 60 Thompson, Library Hotel

Americanii sunt renumiti pentru lipsa lor de prejudecati si pentru libertatea sexuala de care au dat dovada dintotdeauna.

Meniul de la Bryant Park Hote, din New York City isi pune diveristatea pe tava: dildo-uri de sticla artizanala si tigari de aur in forma de vibratoare.

In acelasi oras, dar la alt hotel, pe numele lui Hotelul 60 Thompson vei fi intampinat in camere de prezervative si accesorii pentru masaj erotic.

Pachetul erotic de la Library Hotel, un al treilea hotel din New York City, cuprinde trandafiri rosii si un bol de capsuni si frisca, zarurile Sex Dice (cu rol de a sparge gheata si de a prelungi preludiul).

Poti alege si Pachetul Kama Sutra care te rasfata cu uleiuri si „lichide de dragoste“.

Love Hotels – erotismul hotelurilor din Japonia

Retrase din vazul lumii, hotelurile din Japonia sunt echipate cu console de jocuri, cutii de karaoke si masini de sex, o adevarata escapada sexuala.

Camere tematice (sectii de spital, biserici, trenuri si nave ale piratilor), pereti decorati cu personaje de desene animate sau un gigant Hello Kitty montat deasupra patului si cataloage cu costume pentru inchiriat.

Astfel, in atipica Japonie, te poti transforma in ce vrei tu: iepuras, majoreta, mireasa sau servitoare franceza si, in acelasi timp, poti sa iti gasesti placerea trupeasca in paturi rotative sau jacuzzi in forma de inima.

Barurile pun la dispozitie jucarii sexuale afrodisiace si bauturi energizante…

Hotelul Portobello, Anglia

Locul unde Johnny Depp si Kate Moss au petrecut momente intime in cada cu sampanie, Portobello, este o oaza pentru iubire si sex.

Hotelul The Grove, Anglia

Minibarul hotelului The Grove iti rezerva un kit pervers si telescoape, pentru a vedea oamenii din gradina.

Hotelul Hempel din Londra…

… este un loc ideal pentru sexul salbatic. Camera “Leoaica Den” are un pat tip cusca suspendat de tavan.