Se vor impaca din nou Adriana si Prigoana?

Dupa ce saptamana trecuta Adriana striga in gura mare ca este fericita alaturi de un alt barbat, Prigoana face acum declaratii socante, spunand ca inca o iubeste si o asteapta acasa pe fosta lui sotie. Dupa luni de zile de tacere absoluta in privinta Adrianei si a divortului dintre ei, Silviu Prigoana si-a “scos” sentimentele la lumina.

„E foarte nasol sa fii lasat. E sfasietor. Ti se rupe carnea pe tine. Nopti intregi stau si meditez unde am gresit, de ce m-a parasit. Te iubesc ca un nebun. N-am purtat niciodata verigheta, nici cand aveam acte. O mai iubesc normal, e mama copiilor mei, nu divortezi si asa pleaca si iubirea. M-a durut ca s-a afisat cu altul. Regret tot ce s-a intamplat intre mine si Adriana. Ea a plecat, eu am ramas acasa. Eu nu m-am certat cu Adriana, ea a plecat. Ii doresc sa fie fericita, sa aiba grija de ea si sa nu uite ca o iubesc. Sa vina acasa cu copiii. Nu exista zi cu lumina fara Adriana” a declarat Prigoana la o petrecere.

Marti seara, Adriana a fost sa il viziteze pe Prigoana in casa acestuia, sa discute despre declaratia facuta.„Nu este o ambitie, dar incerc sa am o viata echilibrata si fac in asa fel incat copiii mei sa nu simta ca exista tensiuni in viata mea. Mai stau sa ma gandesc la ce se intampla. Ne-am tutuit cand ne-am intalnit si am discutat foarte mult despre viitorul copiilor nostri. […] Nu cred ca va putea trece niciodata peste faptul ca eu am avut o noua relatie dupa divort. Sunt foarte bulversata, foarte confuza si in ultimul timp mi s-au intamplat niste chestii mai tari ca in telenovele. Am innebunit cu nervii. Trebuie sa analizez ce se intampla, sa iau o pauza si apoi mai dau declaratii” a declarat Ariana Bahmuteanu pentru Antena1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *