Dupa ce saptamana trecuta Adriana striga in gura mare ca este fericita alaturi de un alt barbat, Prigoana face acum declaratii socante, spunand ca inca o iubeste si o asteapta acasa pe fosta lui sotie. Dupa luni de zile de tacere absoluta in privinta Adrianei si a divortului dintre ei, Silviu Prigoana si-a “scos” sentimentele la lumina.

„E foarte nasol sa fii lasat. E sfasietor. Ti se rupe carnea pe tine. Nopti intregi stau si meditez unde am gresit, de ce m-a parasit. Te iubesc ca un nebun. N-am purtat niciodata verigheta, nici cand aveam acte. O mai iubesc normal, e mama copiilor mei, nu divortezi si asa pleaca si iubirea. M-a durut ca s-a afisat cu altul. Regret tot ce s-a intamplat intre mine si Adriana. Ea a plecat, eu am ramas acasa. Eu nu m-am certat cu Adriana, ea a plecat. Ii doresc sa fie fericita, sa aiba grija de ea si sa nu uite ca o iubesc. Sa vina acasa cu copiii. Nu exista zi cu lumina fara Adriana” a declarat Prigoana la o petrecere.

Marti seara, Adriana a fost sa il viziteze pe Prigoana in casa acestuia, sa discute despre declaratia facuta.„Nu este o ambitie, dar incerc sa am o viata echilibrata si fac in asa fel incat copiii mei sa nu simta ca exista tensiuni in viata mea. Mai stau sa ma gandesc la ce se intampla. Ne-am tutuit cand ne-am intalnit si am discutat foarte mult despre viitorul copiilor nostri. […] Nu cred ca va putea trece niciodata peste faptul ca eu am avut o noua relatie dupa divort. Sunt foarte bulversata, foarte confuza si in ultimul timp mi s-au intamplat niste chestii mai tari ca in telenovele. Am innebunit cu nervii. Trebuie sa analizez ce se intampla, sa iau o pauza si apoi mai dau declaratii” a declarat Ariana Bahmuteanu pentru Antena1.